Tudor afis

Tudor Gheorghe - Risipitorul de Frumuseti - 21 decembrie 2021

Informatii acces in sala Palatului – 21 si 22 decembrie
Risipitorul de frumuseti

 
Pentru  reprogramarea "Risipitorul de frumuseti - Tudor Gheorghe" in data de 21 si 22 decembrie 2021.
 
HCNSU NR.112 (07 Dec 2021) “….purtarea măștii de protecție in spatiile inchise iar participarea  să  fie  permisă  doar  pentru  persoanele  care  sunt vaccinate  împotriva  virusului  SARS-CoV-2 și pentru care au trecut 10 zile  de  la finalizarea schemei complete de vaccinare, persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-CoV-2,  respectiv persoanele care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR pentru infecția cu virusul SARSCoV-2 nu mai vechi de 72 de ore sau al unui test antigen rapid pentru infecția cu virusul SARSCoV-2 nu mai vechi de 48 de ore….”
 
Toate biletele achizitionate anterior, cat si voucherele, sunt valabile pentru concertul reprogramat in 21 si 22 decembrie 2021.
In  ziua de 21 decembrie vor participa posesorii biletelor din randurile fara soț (impare), iar in 22 decembrie vor participa posesorii biletelor din randurile  cu sot (pare), indiferent de sector.


Reguli de acces:

  • accesul in sala de spectacol este permis pana la ora 19:10. Dupa inceperea spectacolului locurile nu mai sunt valabile iar accesul este strict interzis.
  • VĂ RUGĂM SĂ LUAȚI ÎN CONSIDERARE TRAFICUL RUTIER AGLOMERAT ȘI LOCURILE REDUSE DE PARCARE DIN ZONA SĂLII.
  • accesul nu este permis copiilor sub 7 ani. Copiii peste 7 ani platesc bilet intreg.
  • contravaloarea biletelor se returneza EXCLUSIV, numai in cazul anularii spectacolului, EXCEPTIE DE LA CAZ, FACE FORTA MAJORA (anularea nu tine de vointa organizatorilor sau artistilor) UNDE, contravaloarea biletelor NU SE RETURNEAZA !!!
  • nu trebuie sa cumparati bilete de pe site-ul VIAGOGO. Aici biletele se vand la suprapret si nu este autorizat pentru a vinde bilete la concertele noastre. Cine achizitioneaza bilete de pe alte site-uri decat cele autorizate de organizatori isi asuma toate riscurile si nu vor avea acces in sala de spectacol.
  • accesul in spatiul de spectacole se face pe baza citirii codului de bare de pe biletul printat. Daca nu printati biletul, nu veti putea avea acces in sala de spectacol
  • purtarea măștii de protecție in spatiul de spectacol este obligatorie la accses cat si pe toata durata concertului.

 
ATENTIE ! Pentru a putea urmarii spectacolele /cocertele vă rugam aveti certificatul verde, el  fiind obligatoriu (vaccin, test sau trecut prin boala) la intrarea in Sala Palatului!

 

Comunicat oficial din partea organizatorului "RISIPITORUL DE FRUMUSETI" TUDOR GHEORGHE

 

Data fiind situatia actuala (in contextul pandemiei SARS-CoV-2 ), suntem nevoiti sa reprogramam "Risipitorul de frumuseti - Tudor Gheorghe" in data de 21 decembrie 2021.

 

In cazul in care nu sunteti sigur daca doriti sa participati la acest eveniment, puteti alege, conform OUG 70 din 14 mai 2020 data de Guvernul Romaniei, in termen de 30 de zile, de la anuntarea pe site-uri a reprogramarii concertelor, sa primiti un voucher reprezentand contravaloarea biletelor achitate si va putea fi utilizat pentru achiziționarea de bilete la alte evenimente organizate de organizator, deja anuntate sau care vor fi anuntate in viitor.

 In cazul in care in termenul indicat de 30 de zile de la informarea de reprogramare nu solicitati voucher-ul, biletele vor ramane valabile.

Prezentul mesaj este in conformitate cu Ordonanţa de Urgenţă nr. 70 din 14 mai 2020 privind reglementarea unor măsuri în contextul situaţiei epidemiologice determinate de răspândirea coronavirusului SARS-CoV-2, pentru prelungirea unor termene, pentru modificarea şi completarea Legii nr. 227/2015 privind Codul fiscal, a Legii educaţiei naţionale nr. 1/2011, precum şi a altor acte normative, prin care au fost dispuse măsuri în vederea sprijinirii industriei evenimentelor culturale în contextul situaţiei epidemiologice determinate de răspândirea coronavirusului SARS-CoV-2, cu privire la evenimentele ce urmau a fi susţinute în perioada în care se suspendă dreptul de organizare a evenimentelor.

 

Accesul in sala de spectacol este permis pana la ora 19:10. Dupa inceperea spectacolului locurile nu mai sunt valabile. VĂ RUGĂM SĂ LUAȚI ÎN CONSIDERARE TRAFICUL RUTIER AGLOMERAT ȘI LOCURILE REDUSE DE PARCARE DIN ZONA SĂLII. Accesul nu este permis copiilor sub 7 ani. Copiii peste 7 ani platesc bilet intreg.Contravaloarea biletelor se returneza EXCLUSIV, numai in cazul anularii spectacolului, EXCEPTIE DE LA CAZ FACE FORTA MAJORA UNDE Contravaloarea biletelor NU SE RETURNEAZA !!!

 

 

Nu trebuie sa cumparati bilete de pe site-ul VIAGOGO. Aici biletele se vand la suprapret si nu este autorizat pentru a vinde bilete la concertele noastre. Cine achizitioneaza bilete de pe alte site-uri decat cele autorizate de organizatori isi asuma toate riscurile si nu vor avea acces in sala de spectacol.

 


Accesul in spatiul de spectacole se face pe baza citirii codului de bare de pe biletul printat. Daca nu printati biletul, nu veti putea avea acces in sala de spectacol.

 

BILETE DISPONIBILE
In acest moment nu sunt bilete disponibile.
© Copyright Ticket Technologies 2023. Toate drepturile rezervate.