Revizorul 4 septembrie 017

Revizorul

Piesa lui Gogol este pusa in scena de Horatiu Malaele, in dubla calitate, de regizor si actor in rol principal.


Piesa lui Gogol surprinde panica ce cuprinde un orasel de provincie atunci cand se anunta vizita unui revizor. Primarul corupt (George Mihaita) isi intimideaza subalternii la fel de corupti, indemnandu-i sa minta si sa mituiasca revizorul, pentru a acoperi lipsa de implicare in bunul mers al orasului, precum si folosirea in interes personal a banilor primiti pentru infrastructura si dezvoltare. Comicul intervine cand betivii orasului il confunda pe datornicul Ivan Hlestakov cu revizorul si il acopera cu daruri, bani si favorurile sotiilor si fiicelor lor.

 

Un spectacol de teatru fara egal - bilete la Revizorul pe 4 Septembrie, ora 20.00, la TEATRUL NATIONAL BUCURESTI


Faptul ca Revizorul este cea mai jucata piesa a lui Nikolai Vasilievici Gogol nu este de mirare. Desi ea a fost pusa in scena prima data in 1836 (la insistentele Tarului Nikolai I), piesa este in continuare actuala, iar spectatorul neavizat ar putea crede cu usurinta ca ea se refera la societatea noastra corupta, la ‚baronii locali’, la fraudele si deturnarile de fonduri din tarile recent primite in Uniunea Europeana, de pilda, cum este si Romania.

 

Horatiu Malaele va fi sustinut  pe scena de catre George Mihaita, Virginia Mirea, Delia Seceleanu, Valentin Teodosiu, Gheorghe Danila, Florin Dobrovici, Eugen Racoti, Dragos Huluba, Ana Maria Lazar, Bogdan Ghitulescu, Niculae Urs, Vladimir Gaitan, Serban Georgevici.


Durata spectacolului: 1 h 50 min (fara pauza)

Regia: Horatiu Malaele
Scenografia: Lia Mantoc

BILETE DISPONIBILE
In acest moment nu sunt bilete disponibile.
© Copyright Ticket Technologies 2023. Toate drepturile rezervate.