Regatul elfilor parc tematic

Regatul Elfilor

O experienta unica va asteapta in Poiana Brasov, unde magia devine reala!

 

Ce este Regatul Elfilor?


Regatul elfilor este un concept inovativ in Romania, care imbina armonios jocul, imaginatia si educatia non-formala, intr-un decor de poveste. Copiii au ocazia sa interactioneze cu personaje fantastice, sa le afle povestile si sa descopere impreuna cu ei, jucandu-se, importanta naturii si cum o putem proteja.

Parcul este amenajat 100% organic din resturile lasate de cei care au curatat padurea de copaci. Acesta se intinde pe o suprafata de 2 hectare din care este amenajat aproximativ 30%. El contine domuri, casute de zane, sculpturi.

 

Experiente deschise
Luni - Vineri de la orele: 16:00 - 18:00
Sambata - Duminica de la orele: 11:00 -13:00  / 13:30 -15:30 / 16:00 - 18:00

 

Aceasta este o experienta in care copiii trebuie sa fie insotiti de adulti.


Informatii utile


Evenimentul se va desfasura in padure. Va rugam sa va imbracati corespunzator. Bautura si mancarea nu sunt disponibile in padure; daca doriti puteti sa ramaneti la un picnic in poiana de langa Regat dupa experienta.

Conform informarii 1544/08.03.2020 emise de Ministerul de Interne, directia pentru Situatii de Urgenta, evenimentele cu peste 1000 de participanti sunt suspendate temporar pana la data de 31.03.2020.

Evenimentele cu peste 1000 de locuri vor fi reprogramate dupa aceasta data, biletele ramand valabile pentru accesul la noua reprezentatie.

Acest spectacol nu este afectat direct de aceasta decizie, fie din cauza capacitatii sub 1000 de locuri fie din cauza datei de desfasurare, riscul conform tabelului fiind oricum moderat/redus.

Daca aveti deja bilete achizitionate si acest spectacol va suferi vreo modificare, veti fi instiintat prin sms.

Documentul oficial poate fi consultat aici: Comunicat ISU

BILETE DISPONIBILE
In acest moment nu sunt bilete disponibile.
© Copyright Ticket Technologies 2020. Toate drepturile rezervate.