Red guard choir 2018 afis

ReVIN RUSII - Red Guard Choir

Ansamblul coral THE RED GUARD CHOIR, dirjijat de generalul Viktor Eliseev inca din anul 1974, isi continua misiunea cu acelasi profesionalism desavarsit si revine in toamna acestui an pe scenele din Romania cu o noua productie artistica. Pe 18 octombrie, esenta culturii rusesti va fi insufletita de muzicienii rusi in cadrul unui spectacol de gala, ce va avea loc la Sala Palatului din Capitala, incepand cu ora 20:00.


Maestrul GHEORGHE ZAMFIR, unul dintre cei mai indragiti artisti, mesager al poporului roman, care a strabatut ca-ntr-un zbor, asemanator CIOCARLIEI, toate continentele globului pamantesc, fiind deopotriva sursa de inspiratie pentru numerosi muzicieni de notorietate mondiala, va adauga un plus de culoare si emotie momentelor muzicale din programul spectacolului de la Bucuresti, in calitate de invitat special.

 

ReVIN RUSII - Bilete la The Red Guard Choir - pe 18 Octombrie 2018 la Sala Palatului


Pe langa melodiile traditionale din folclorul rusesc, cantecele patriotice de razboi, hiturile internationale sau arii din opere celebre, care vor incanta publicul pe parcursul celor doua ore de spectacol, interpretarile maestrului GHEORGHE ZAMFIR la nai in acompaniamentul grupului THE RED GUARD CHOIR vor demonstra inca o data ca muzica este universala, ca are dimensiune spirituala, ca uneste oamenii si nu tine cont de hotare.


”Suntem onorati si in acelasi timp deosebit de bucurosi sa cantam alaturi de marele artist al muzicii universale Gheorghe Zamfir. ”- a declarat generalul Viktor Eliseev.

Corul poarta un nou nume, dupa ce s-a mai numit si Red Army Choir MVD vreme de zeci de ani. „Pentru a evita confuzia de nume care se facea cu corul Alexandrov, s-a preferat reluarea numelui de „The Red Guard Choir”, asa cum corul s-a numit la inceput, a declarat producatorul corului, dna. Anna Vashchilina.


„The MVD Academic Ensemble a.k.a The Red Guard Choir” ridicat ulerior la rang de academie, s-a infiintat in 1939. Ansamblul are, in total, 350 de membri, printre care se afla solisti, dansatori, muzicieni, coregrafi si dirijori.
Corul militarilor rusi a colaborat de-a lungul anilor cu artisti cu artisti renumiti precum, Celine Dion, Mireille Mathieu, Ivan Rebroff, Dmitri Hvorostovsky, Vincent Niclo, Raffaella Carra si multi altii.

Corul Garzii Rosii a performat in fata Papei Ioan Paul al II-lea, la Roma, si cu ocazia investiturii presedintilor Boris Eltin si apoi a lui Vladimir Putin. De asemenea, au cantat la ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Moscova in 1980 si in 2014, la Soci.


Datorita profesionalismului si eclectismului repertoriului sau, care combina melodiile traditionale ale folclorului rusesc, cantece patriotice de razboi, cu cele mai renumite opere clasice sau hituri muzicale internationale, Ansamblul Academic al Garzii Rosii(The Red Guard Choir) este una dintre cele mai marii trupe artistice de pe scena internationala de astazi, asa cum a fost descris in ziarul "Daily Telegraph": " Spectacolele Corului Garzii Rosii reprezinta, impreuna cu cele ale teatrului Bolshoi, cele mai renumite spectacole rusesti, fiind o comoara artistica mondiala!”.

BILETE DISPONIBILE
In acest moment nu sunt bilete disponibile.
© Copyright Ticket Technologies 2023. Toate drepturile rezervate.