The red army choir mare

Red Army Choir - Marele Cor al Armatei Rosii

Ansamblul Alexandrov, Marele Cor al Armatei Roşii, revine în forță la Bucureşti, în noua sa formulă, cu concertul special"The Great Revival" (Marea Renaștere) pe 17 noiembrie, la Sala Palatului. Spectacolul, închinat memoriei membrilor Corului care au pierit în accidentul aviatic de anul trecut, va prezenta un repertoriu integral rusesc.

Ansamblul Aleksandrov este cel mai mare ansamblu artistic din Rusia. Data infiintarii este considerata ziua de 12 octombrie 1928, atunci cand a avut loc si primul concert pe scena Casei Centrale a Armatei Rosii. In acele timpuri, ansamblul era format din doar 12 persoane. La jumatatea anilor ‘30, corul numara deja aproape 300 de membri, iar renumele sau depasise demult granitele Uniunii Sovietice.

Corul Ansamblului Aleksandrov este renumit pentru finetea si puritatea interpretarii muzicale academice, plina de emotie, arta si inzestrare vocala.

Muzica Ansamblului combina cu succes instrumentele populare rusesti – donara, balalaica si acordeonul cu butoane – cu instrumentele de suflat din metal si lemn.

 

Un spectacol fara egal pe scena de la Sala Palatului - bilete Red Army Choir pe 17 Noiembrie la Bucuresti

 

Spectacolul "The Great Revival" strălucește prin dansurile autentice și garderoba somptuoasă, impresionantă: zeci de costume lucrate cu migală și talent. Pe scenă vor fi 120 de artiști, iar repertoriul, 100% rusesc, va include bijuterii muzicale precum Ochi Cernye sau Kalinka. Turneul internațional din acest an îi va purta nu doar în Rusia, ci și în alte țări din Europa.

Din palmaresul impresionant pe care Ansamblul Aleksandrov l-a adunat de-a lungul existentei sale merita evidentiate cateva realizari de exceptie: in anul 2004, Ansamblul a sustinut un concert de neuitat la Vatican, primind binecuvantarea Papei Ioan Paul al II-lea. In 2007, Ansamblul Aleksandrov a „invins” N.A.T.O, printr-un recital de exceptie care a avut loc chiar la sediul Aliantei Nord Atlantice de la Bruxelles.

 

In 2008, au fost aniversati 80 de ani de existenta ai Ansamblului printr-un turneu pe intreg teritoriul fostei Uniuni Sovietice si in aproape 60 de tari din Europa, Asia, Africa si America.

BILETE DISPONIBILE
In acest moment nu sunt bilete disponibile.
© Copyright Ticket Technologies 2018. Toate drepturile rezervate.