Chanson d amour afis

Recital ''Chanson d'amour''

Sâmbătă 3 Noiembrie 2019 Ora18:00, în Sala de Concerte ”Dr.NicuTeodorescu”din Palatul ”Lyra” Brăila, Filarmonica ”Lyra-GeorgeCavadia ”Brăila, va invita la recitalul ''Chanson d'amour'', sustinut de soprana Diana Tudor și pianistul Alexandru Burcă.


Diana Tudor este absolventă a Masteratului de ''Stilistică Interpretativă '' - secția Canto al Facultății de Interpretare Muzicală, Universitatea Națională de Muzică din București.


A participat la cursuri de măiestrie artistică oferite de mezzosoprana Viorica Cortez, de baritonul Jean-Philippe Lafont (Opéra National de Paris) la Muzeul Național ''George Enescu'' – Secția Tescani, în anii 2018, 2019 și de către baritonul Marcin Habela (Haute École de Musique de Genève) la Universitatea Națională de Muzică din București în anii 2018, 2019. De asemenea, a participat în asistență la cursurile de măiestrie artistică oferite în anul 2019 la Universitatea Națională de Muzică de către Sharon Mohar, coach vocal la Opera Națională din Bordeaux și de către Liora Maurer și Lucy Arner de la Metropolitan Opera House din New York.


Alexandru Burcă este absolvent al Universității Naționale de Muzică din București, Facultatea de Interpretare Muzicală, secția Pian, iar în prezent este pianist la Teatrul de Operetă și Musical „Ion Dacian” din București.


Este laureat cu premiul I al Concursului Internațional de pian „Ludwig van Beethoven” din Italia, precum și al altor concursuri naționale și internaționale: Concursul de Interpretare Pianistică „Pro Piano”, Concursul Internațional de Interpretare Instrumentală „George Georgescu”, Concursul Național de Interpretare Instrumentală „W. A. Mozart”, Concursul Național de Pian „Carl Czerny”, etc.


 În cadrul recitalulul ''Chanson d'amour'' cei doi artiști vă propun o incursiune în  cele mai frumoase creații vocal-instrumentale ale muzicii franceze din perioada Romantismului târziu, a Impresionismului și a Neoclasicismului: lucrări de Jules Massenet, Gabriel Fauré, Claude Debussy, Maurice Ravel, Francis Poulenc, Érik Satie, dar și celebre creații ale muzicii ușoare franceze din prima jumătate a secolului 20, compuse de Charles Trenet, Francis Lopez, Hubert Giraud si Charles Aznavour.

Director,
Ionuț-Săndel Balaban

BILETE DISPONIBILE
In acest moment nu sunt bilete disponibile.
© Copyright Ticket Technologies 2023. Toate drepturile rezervate.