Rapsodie doi afis

Rapsodie in doi

Gândită și realizată pentru stagiunea de vară,  a doua  premieră a Teatrului “Maria Filotti”, ”Rapsodie în doi” cuprinde un colaj din două  texte scrise de Teodor Mazilu, dar care sunt dedicate aceleiași teme, ”Avatarul cuplului în zilele noastre”, a întâmplări între un el și o ea, fie din universul familial, fie în ipostază de îndrăgostiți, fie în ipostază de afaceriști.  Primul text din acest generic este  ”Frumos e în septembrie la Veneția” iar al doilea  un colaj de cinci scene din faimoasa comedie a aceluiași autor, ”Proștii sub clar de lună”.


Distribuția în ordinea intrării în scenă: Liviu Pintileasa, Ramona Gîngă, Emilian Oprea, Mihaela Trofimov, Corina Borș, Silviu Debu și Narcisa Novac.


"RAPSODIE IN DOI " este o  creație colectivă a trupei de actori coordonată  regizoral și scenografic de  Lucian Sabados, pe muzica originală  interpretată live de Cornel Cristei (pian) și  actrița Wanessa Radu (voce). Scenografia este semnată de  Carmen Rus și Mariana Bogdan.

 

Accesul la spectacol:

 

Conform reglementărilor în vigoare, capacitatea sălii este redusă la 30%, iar accesul publicului în sala de spectacol va fi permis, cu purtarea măștii de protecție, doar persoanelor care:


✦ sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV2 și pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare;


✦ se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-CoV-2, pe baza documentului doveditor;


✦ prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR pentru infecția cu virusul SARSCoV-2, nu mai vechi de 72 de ore;


✦ prezintă rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid pentru infecția cu virusul SARS-CoV2, nu mai vechi de 48 de ore.

BILETE DISPONIBILE
Sambata, 22 Ianuarie 2022, ora 18:00Teatrul Maria Filotti, Str. Mihai Eminescu 2, BrailaSELECTIE LOCURI
© Copyright Ticket Technologies 2022. Toate drepturile rezervate.