Printese afis

Printese fermecate

Vă așteptăm la un spectacol interactiv, foarte amuzant și educativ despre cât este de important să-ți urmezi visele și să ai încredere în tine, în forțele proprii și în prietenii tăi buni.

Un spectacol plin de umor si de voie buna, care conține momente interactive, muzică și dans, urmând povestea unui cioban român, care își caută norocul în țări străine. Astfel copiii au ocazia să interacționeze cu diferitele obiceiuri locale, dar și sa conștientizeze importanța cunoașterii limbilor străine. Copiii vor ghida personajul principal și îl vor ajuta să nu dea de probleme și să ia deciziile cele mai bune.

Chiar dacă zâna cea bună îi mai dă sfaturi și îl ajută, atunci când va ajunge la Curtea regelui, unde locuiesc fermecatele prințese dansatoare, inima îi va fi pusă la grea încercare, iar capul în primejdie. Însă cu ajutorul copiilor, el va învinge toate obstacolele care ii ies in cale.

“Prințesele fermecate” este un spectacol plin de energie si culoare, unde atât copiii, cât și părinții sunt invitați să participe activ, să râdă,  să se emotioneze si sa petreaca o ora deosebita alaturi de actorii nostri.

Cu: Andreea Moustache/ Valentina Visarion Mingopol, Axel Moustache, actor la Teatrul National Bucuresti si copiii: Maria, Leea si Erika Moustache

Regia și adaptarea: Axel Moustache

Scenografia și coregrafia: Andreea Moustache

ALTE SPECTACOLE RECOMANDATE

© Copyright Ticket Technologies 2023. Toate drepturile rezervate.