Printesa si bobul de mazare teatrul coquette

Printesa si bobul de mazare

O piesa de teatru pentru copii dupa povestea lui H.C. Andersen

 

Spectacolul Printesa si bobul de mazare a fost pus in scena urmand basmul lui H.C. Andersen, folosind un umor adecvat copiilor. Acesta este primul spectacol care a prins contur in urma experientei minunate alaturi de copii la Atelierul de Povesti.

 

Printesa si bobul de mazare la Teatrul Coquette - un spectacol cu multa imaginatie si umor


Printul (putin mofturos, fie vorba intre noi) trebuie convins sa se casatoreasca pentru binele imparatiei. Insa cum isi poate gasi printul o sotie, cand el refuza sa ia in calcul ideea de insuratoare? Nici una dintre printesele vazute nu se ridica la asteptarile printului, caci acesta isi doreste ca sotie o printesa adevarata. Cum se poate dovedi ca o printesa este printesa adevarata?


De la aceasta intrebare porneste un sir intreg de coincidente, care fac ca intr-o seara, pe vreme de furtuna, la poarta palatului sa bata o fata frumoasa. Oare ea va fi cea aleasa? La ce probe este supusa pentru a-l convinge pe print? Vom vedea daca imparateasa va reusi sa ridice blestemul ursitoarei asupra printului.


Va invitam la un spectacol pentru copii care readuce in prim plan unul dintre frumoasele basme ale copilariei. Copiii de toate varstele se pot bucura de aventurile printului printr-un show cu umor, dans, scrima si multa imaginatie.

 

Distributie: Ruxandra Balasu, Ingrid Bonta, Mihai Capatana

Scenografie: Daniel Divrician

Acces general.

 

Conform informarii 1544/08.03.2020 emise de Ministerul de Interne, directia pentru Situatii de Urgenta, evenimentele cu peste 1000 de participanti sunt suspendate temporar pana la data de 31.03.2020.

Evenimentele cu peste 1000 de locuri vor fi reprogramate dupa aceasta data, biletele ramand valabile pentru accesul la noua reprezentatie.

Acest spectacol nu este afectat direct de aceasta decizie, fie din cauza capacitatii sub 1000 de locuri fie din cauza datei de desfasurare, riscul conform tabelului fiind oricum moderat/redus.

Daca aveti deja bilete achizitionate si acest spectacol va suferi vreo modificare, veti fi instiintat prin sms.

Documentul oficial poate fi consultat aici: Comunicat ISU

BILETE DISPONIBILE
In acest moment nu sunt bilete disponibile.
© Copyright Ticket Technologies 2020. Toate drepturile rezervate.