Pisica lui schrodinger afis

Pisica lui Schrödinger

Pisica lui Schrödinger
De Alexa Bacanu

Regia: Alexandru Berceanu
Cu: Valentina Zaharia si Vlad Benescu
Coregrafia: Madalina Dan
Documentarist: Andreea Chindris
Consultanti: Alexandra Sofonea, Gina Enache-Tuppad, Madalina Sava
Scenografie virtuala: Ciprian Facaeru
Designer de interactiune: Florin Dumitru
Costume: Ina Isbasescu, Luiza Enescu
Productie costume: Atelier Persona
Designer afis: Manuela Marcovici

„Acum 300 de mii de ani, undeva in sudul Africii de Sud, am ras si l-am pocnit in joaca cu o piatra pe fratele meu cand mi-a zis, nu te duce pana langa tigru, adu-ti aminte cum ne-a mancat al doilea caine domestic din istorie, ca pe un pui de dodo. Cand tigrul si-a infipt coltii in gatul meu mi-am dat seama ca fratele meu avusese dreptate si am vrut sa-mi recunosc greseala, dar deja nu mai aveam corzi vocale. Am murit aproape imediat dupa, fara sansa de a-mi da genele optimiste mai departe. Viitorul se anunta depresiv.”

Spectacolul urmareste traseul psihologic al unei persoane afectate de anxietate si depresie, de la incercarile de a rationaliza ceea ce i se intampla, la eforturile de a indeplini sarcini banale, la cele de a pastra aparenta normalitatii. Cu toate ca factorii declansatori se gasesc undeva in exterior, lupta e dusa cu totul in interior, intre diferitele voci interioare care zgandaresc, inhiba, sperie, intr-o polifonie care nu lasa loc de linistea in care se pot cauta si gasi solutii.


Spectacolul face parte din proiectul Intensiv Interior, care aduce in prim plan tema tulburarilor psihologice de tip anxios-depresiv, prin realizarea unui spectacol de teatru si a unei expozitii, bazate pe o perioada de documentare. Productia a fost precedata de focus grupuri cu persoane afectate de aceste tulburari, precum si de o masa rotunda cu specialisti in domeniu.


Parteneri: CINETic - Universitatea Nationala de Arta Teatrala si Cinematografie I.L.Caragiale - Bucuresti, Mind Education Health, unteatru

Proiectul este co-finantat de Administratia Fondului Cultural National si de UNITER-Uniunea Teatrala din Romania. Proiectul nu reprezinta in mod necesar pozitia Administratiei Fondului Cultural National. AFCN nu este responsabila de continutul proiectului sau de modul in care rezultatele proiectului pot fi folosite. Acestea sunt in intregime responsabilitatea beneficiarului finantarii.

BILETE DISPONIBILE
In acest moment nu sunt bilete disponibile.
© Copyright Ticket Technologies 2023. Toate drepturile rezervate.