Pian 4 maini afis

Pian la 4 maini

Format în anul 2005, duo-ului pianistic Corina Răducanu și Eugen Dumitrescu a susținut peste 400 de recitaluri pe scene din 89 de localități din România şi din străinătate (Anglia, Austria, Belgia, Germania, Italia, Republica Moldova, Ucraina), concerte cu orchestra, participări în 26 de festivaluri și 15 turnee dedicate duo-ului pianistic. Muzicienii sunt invitați ca membri ai juriului la Concursul Internațional de Interpretare Pianistică și Compoziție „Sabin Pautza” Reșița, Festivalul Concurs Klavier ART Petroșani, Festivalul Concurs Microcosmos Muzical, Festivalul și Concursul „George Enescu” Bălți (Republica Moldova) și au susținut cursuri de măiestrie în Festivalul Klavier ART Toplița, Microcosmos Muzical, Țintea Muzicală, SOMMERFEST Rădăuți, Festivalul de Arte și Educație „Toamna Enesciană” Bălți și în cadrul proiectului JOC.

Conform informarii 1544/08.03.2020 emise de Ministerul de Interne, directia pentru Situatii de Urgenta, evenimentele cu peste 1000 de participanti sunt suspendate temporar pana la data de 31.03.2020.

Evenimentele cu peste 1000 de locuri vor fi reprogramate dupa aceasta data, biletele ramand valabile pentru accesul la noua reprezentatie.

Acest spectacol nu este afectat direct de aceasta decizie, fie din cauza capacitatii sub 1000 de locuri fie din cauza datei de desfasurare, riscul conform tabelului fiind oricum moderat/redus.

Daca aveti deja bilete achizitionate si acest spectacol va suferi vreo modificare, veti fi instiintat prin sms.

Documentul oficial poate fi consultat aici: Comunicat ISU

BILETE DISPONIBILE
In acest moment nu sunt bilete disponibile.
© Copyright Ticket Technologies 2020. Toate drepturile rezervate.