Pasarea rock turneu concert

Pasarea Rock - Turneu lansare Legenda

Dupa concertul de lansare al albumului ”Legenda”, semnat de Pasarea Rock, ce va fi prezentat intr-un format UNIC la nivel European, in data de 23 septembrie la Arena Basme cu cai, artistii vor porni intr-un amplu turneu national. Printre orasele vizate se gasesc atat locuri unde formatia a fost foarte bine primita, cat si orase unde vor sustine  concerte in premiera.

Mircea Baniciu, Ovidiu Lipan Tandarica, Josef Kappl, Nicu Patoi si Sorin Voinea vor oferi publicului, spectacole diferite de la oras la oras, iar totul va fi personalizat: de la stilurile abordate de rock sau rock-simfonic, pana la concursurile cu premii si evenimentele speciale care imbraca turneul.

Albumul Legenda este esenta existentei unei trupe prezenta pe piata muzicii romanesti de doi ani si jumatate, fiind rodul muncii consecvente si reprezentand renasterea genului muzical, cu influente din folclorul romanesc si cel balcanic.

Despre Pasarea Rock
    
Pasarea Rock este un proiect lansat pe piata muzicala din Romania in martie 2014. Ajunsi la varsta maturitatii artistice, Mircea Baniciu, Josef Kappl si Ovidiu Lipan Tandarica au intelepciunea de a nu se rupe de trecut, ci de a cauta in experienta comuna a tineretii puterea si forta de a duce mai departe o poveste care a facut legenda, povestea trupei care i-a consacrat, Phoenix. Proiectul este intregit de Sorin Voinea si Nicu Patoi.


De la infiintare, trupa a lansat sapte melodii, doua EP-uri si un videoclip, iar turneele sustinute de Pasarea Rock anul trecut au confirmat, la nivel national, succesul proiectului.


Repertoriul Pasarea Rock include compozitiile originale precum Praznic naprasnic, Calusandra, Pasarea Calandrinon, Legenda, Epitaf, Zoreaua, Origine, Fagul si Iedera, piese din prima opera rock-simfonic Mesterul Manole, cum ar fi Pe Arges in jos sau Rugaciune catre Domnul si hituri binecunoscute interpretate de Mircea Baniciu, Hanul ulciorului nesecat sau Esarfa in dar.

BILETE DISPONIBILE
In acest moment nu sunt bilete disponibile.
© Copyright Ticket Technologies 2024. Toate drepturile rezervate.