Parov stelar wax tailor bucuresti 2017

Parov Stelar, Wax Tailor, Golan, Oktopus

Arenele Romane gazduiesc in aer liber un spectacol fascinant ce are ca protagonisti trei trupe devenite celebre pentru exceptionale prestatii LIVE pe toate scenele lumii. Daca austriacul de geniu Parov Stelar vine la Bucuresti insotit de intreaga sa trupa pentru a promova noul sau material discografic, intitulat sugestiv ”The Burning Spider” , francezul Wax Tailor, aflat alaturi de trupa sa in turneul extins de promovare a noului album ”By Any Beats Necessary” face si el o oprire pe scena arenelor din Parcul Carol. Se alatura talentatii baieti din trupa GOLAN, care pregatesc un show LIVE dedicat albumului de debut ”Intro”, iar seara e completata in deschidere de Oktopus.

 

The Burning Spider Tour ajunge la Bucuresti - bilete Parov Stelar la Arenele Romane pe 16 Iunie 2017

 

Pe 16 iunie, The Fresh prezinta Parov Stelar, Wax Tailor, GOLAN si Oktopus, intr-o calatorie sonora atemporala in care dansul face legea. Portile se deschid la ora 19:00.

 

Accesul este strict INTERZIS persoanelor sub 18 ani!


LINE-UP:

  • PAROV STELAR
  • WAX TAILOR
  • GOLAN Live
  • OKTOPUS


PAROV STELAR

Marcus Fuereder sau Parov Stelar pe scena provine din Austria, insa e celebru in toata lumea. Considerat fondatorul stilului “Electro Swing”, Parov Stelar Band a creat muzica si pentru filme, reclame si seriale. Kiss Kiss si “Rough Cuts” i-au creat un trasseu bine definit pe scena muzicii electronice, cu un sound unic si abordarea diferita asupra productiei muzicale, precum si combinatiile surprinzatoare de stiluri. Au urmat apoi mai multe materiale discografice ca Seven and Storm (2005), Shine (2007), Coco (2009), The Princess (2012), The Invisible Girl (2013), The Art of Sampling (2013), The Demon Diaries (2015) si peste 20 EP-uri, ce i-au consolidat renumele deja impamantenit in marile comunitati de fani.

Peste 600 de show-uri Live pe toate scenele lumii, dintre care o serie sold-out, toate marile festivaluri Coachella (US), Glastonbury (UK), Sziget (HU), Hurricane/Southside, Lollapalooza (DE), Rock Werchter, Pukkelpop (BE), Vieilles Charrues, Solidays (FR), Zurich Open Air, Untold (RO) i-au avut ca invitati, fiind insa cap de afis in cadrul La Fete the L’Humanite din Paris, unde au concertat in  fata a 100,000 de oameni. Pana si colaborarile ii fac cinste austriacului – Tony Bennett & Lady Gaga, Marvin Gaye, Lana Del Rey, Bryan Ferry, AronChupa.

Cu peste 1 milion de fani pe Facebook si peste 100 Milioane de vizualizari pe Youtube views, piesele Parov Stelar sunt unice prin sound, fiind selectate in peste 700 de compilatii sau au fost redate in reclame la produse Premium, aducandu-i artistului 7 Premii Amadeus, care il aseaza pe pozitia de cel mai de succes artist austriac la nivel international. Noul material discografic plimba formatia pe intreg mapamondul, din Australia si Noua Zeelanda in toata Europa. Noua experienta conturata prin piesele de pe mult-asteptatul album "The Burning Spider” ca Grandpa's Groove, Mama Talkin' si Cuba Libre plus ritmuri Blues ce amintesc de Muddy Waters si Lightning Hopkins.

 

Info despre noul album Parov Stelar - The Burning Spider

Nu doar paianjenul este inflacarat, ci intreaga panza: manat de puternica dorinta de a se elibera din panza de paianjen tesuta de așteptari si inspirata de un foc creator, Parov Stelar dezvaluie fatete neașteptate ale muzicii sale in noul album „The Burning Spider“. El deschide astfel un nou capitol in cercetararea sunetului bazat pe sample-uri in istoria muzicala contemporana. Multe din aspectele sound-ului unic creat de Parov Stelar raman valabile in acest album, fiind imbogatite insa de influente noi.WAX TAILOR

Wax Tailor reprezinta una dintre cele mai proeminente personalitati din lumea electro hip-hop si downtempo, fiind unul dintre ambasadorii de pret al trip-hop-ului frantuzesc, dar si al scenei internationale.

Un artist independent prin excelenta, Wax Tailor isi incanta constant admiratorii cu stilul sau muzical inconfundabil. Cu 4 albume de studio si 2 albume live la activ, peste 600 de aparitii in 50 de tari, el atrage fani din lumea intreaga cu mixul sau castigator de hip-hop cinematic, soul si funk.

Viitorul suna bine pentru Wax Tailor, care planuieste in anul ce urmeaza un tur extins prin SUA, aflat sub o noua umbrela muzicala, ce combina influente blues, rock si soul. Foarte implicat in creatia sa, el transforma fiecare melodie creata intr-o reala calatorie muzicala, istorica si cinematica.
BILETE DISPONIBILE
In acest moment nu sunt bilete disponibile.
© Copyright Ticket Technologies 2023. Toate drepturile rezervate.