Papagalita afisnou

Papagalita si curcanul

Comedie poliţistă de Robert Thomaspapagalita-si-curcanul

regia: Radu Nichifor
 

Distribuţia:

 • Alice Postic – telefonista maestrului Rocher, notar - Monica Zugravu Ivaşcu
 • Henri Grandin , inspector judiciar – Marcel Turcoianu
 • Maestrul Rocher, notar- Valentin Terente
 • Clara Rocher, sotia lui – Elena Andron
 • Suzzane Brissard , secretara – Ramona Gângă
 • Robert Charance ,notar – Cristian Gheorghe
 • Maximin , agent de poliţie – Adrian Ştefan
 • Virginie Renoire , dactilografa – Narcisa Novac
 • Doamna Tachard , o clientă – Wanessa Radu
 • Domnul Prague, un client – Dan Moldoveanu
 • Domnul Logan – Ionel Spalatu
 • Clienţi: Ioana Dragu , Miţa Voicu , Nela Necula , Mihai Ardeleanu

Muzica şi coloana sonoră – Cornel Cristei
Scenografie şi costume – Raluca Polea
Regia artistica – Radu Nichifor

Data premierei : 10 februarie 2013
Durata spectacol : 2 h 10' (cu pauza)
 

Piesa lui Robert Thomas, Papagaliţa si Curcanul sau La Perruche et le Poulet în franceză, este o comedie neagră în trei acte prezentată pentru prima dată la Paris în anul 1966 la Théâtre du Vaudeville. Actiunea are loc în apartamentul Maestrului Rocher, notar din Paris, apartament în care, într o seară după plecarea clienţilor, Alice Postic, secretara, descoperă cadavrul notarului cu un cuţit înfipt în spate. Alice, disperată, reuşeşte să anunţe poliţia înainte de a leşina, însă la sosirea ofiţerului Maximin, trupul notarului dispăruse! În scenă apare şi inspectorul Henri Grandin, cunoscut în lumea poliţiştilor drept „omul de fier”, datorită cerbiciei sale, acesta se dovedeşte a fi o mai veche cunoştinţă a domnişoarei Postic, care, însufleţită de dorinţa aflării adevărulului, porneşte propia anchetă. De aici până la final urmează o adevărată cavalcadă de încurcături şi suspiciuni, iar concluzia finală generală este: „Moartea nu a fost ceea ce am crezut!!!”

 

Accesul la spectacol:

 

Organizarea și desfășurarea activității în cadrul cinematografelor, instituțiilor de spectacole și/sau concerte sunt permise cu participarea publicului până la 50% din capacitatea maximă a spațiului și cu purtarea măștii de protecție, dacă incidența cumulată la 14 zile în județ/localitate este mai mare de 3/1.000 de locuitori și mai mică sau egală cu 6/1.000 de locuitori.

 

Participarea este permisă doar pentru persoanele care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 și pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare, persoanele care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 48 de ore, respectiv persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-CoV-2, în condițiile stabilite prin ordinul comun al ministrului culturii și al ministrului sănătății, emis în temeiul art. 44 și al art. 71 alin. (2) din Legea nr. 55/2020, cu modificările și completările ulterioare.

BILETE DISPONIBILE
In acest moment nu sunt bilete disponibile.
© Copyright Ticket Technologies 2021. Toate drepturile rezervate.