Panica la opera bilete

Panica la Opera

Dupa succesul fulminant cu spectacolul "Prenumele", producatorii si regizorul acestuia se reunesc pentru o noua productie teatrala. Panica la Opera, de Ken Ludwig, este al doilea spectacol marca Wonder Theatre.Piesa a fost denumita de catre Washington Post "Una dintre cele mai bune comedii ale secolului XX"si a fost pusa in scena pentru prima data cu mare succes in West End (1986) si pe Broadway (1989), fiind ulterior produsa in anul 2010. De atunci Panica la Opera a fost tradusa in 16 limbi si jucata in 25 de teatre din intreaga lume.

 

In premiera la Constanta - cumpara bilete la spectacolul Panica la Opera, pe 26 ianuarie 2017 

 

Pe 26 ianuarie 2017, incepand cu orele 19:00 Casa de Cultura a Sindicatelor Constanta, spectacolul Panica la Opera va debuta si in Constanta, cu un concept regizoral inedit, semnat Razvan Savescu. Acesta este cunoscut publicului pentru seriale de televiziune, piese de teatru si filmele de cinema realizate, dintre care cele mai renumite sunt serialul "La Bloc", piesele de teatru "Popcorn" si "Prenumele" si prima productie cinematografica, partial filmata in New York, "America, venim!".

 

Din distributie fac parte multi actori indragiti in lumea teatrului precum Leonid Doni, Catalin Babliuc, Anca Dumitra, Monica Davidescu, Mirela Zeta, Ecaterina Ladin si Mihai Muntenita, cu participarea speciala a lui Gelu Nitu.

 

Un festin de comedie - hohote de ras si vocalize

 

Despre ce este vorba: actiunea piesei "Panica la Opera" are loc in 1934, intr-un apartament de hotel din Cleveland. Directorul Operei, Saunders, reuseste - dupa lungi negocieri - sa il convinga pe faimosul tenor Tito Merelli, numit si Il Stupendo, sa vina in Cleveland pentru a-l interpreta intr-o unica reprezentatie pe Othello.

 

Ceea ce se anunta a fi o seara extraordinara se transforma insa rapid in cosmar, atunci cand celebrul tenor ia o doza dubla de sedative si isi pierde cunostinta. Situatia pare fara scapare, asadar directorul operei are de luat o decizie dificila pentru a salva seara de la dezastru - il convinge pe asistentul sau, care de mult cocheta cu ideea de a urca pe scena, sa imbrace costumul lui Othello si sa pretinda a fi marele tenor. Max, asistentul, reuseste cu brio in farsa sa, insa intervine o rasturnare de situatie atunci cand, in timpul spectacolului, tenorul Tito isi revine si imbraca costumul de rezerva, pregatit sa isi sustina recitalul. De aici se starneste starea de confuzia generala, creata de prezenta celor doi Othello, situatie care transforma seara intr-un festin de comedie, iar spectacolul promite o doza generoasa de buna dispozitie.

BILETE DISPONIBILE
In acest moment nu sunt bilete disponibile.
© Copyright Ticket Technologies 2023. Toate drepturile rezervate.