Pana moartea desparti afis

Pana cand moartea ne va desparti!?

Un spectacol cu umor contemporan care etalează “cuplul” din zilele noastre în trei personaje (el, ea şi publicul).

Descriere:

Un spectacol cu umor contemporan care etalează “cuplul” din zilele noastre în trei personaje (el, ea şi publicul) şi surprinde într-un mod realist, dar si foarte comic etapele de la prima întâlnire până la nuntă.


Spectacolul ilustrează dinamica relaţiei bărbat-femeie care nu pare a fi nicidecum o poveste clasică de dragoste, ci un drum cu urcuşuri şi coborâşuri. Bineinteles nu lipseste nici pasiunea, sarea si piperul si lupta de orgolii.


Ea, o tipă colerico-melancolică, perfecţionistă şi de meserie psiholog; El, un tip sangvinico-flegmatic, zăpăcit şi de meserie IT-ist, ajung să se îndrăgostească în urma unor întâmplări banale, dar pline de o tachinare imprimată într-un continuu conflict care duce la pasul final: căsătoria.

Actori: Mihaela Săndulescu și Filip Popa
Text: Irina Munteanu

Conform informarii 1544/08.03.2020 emise de Ministerul de Interne, directia pentru Situatii de Urgenta, evenimentele cu peste 1000 de participanti sunt suspendate temporar pana la data de 31.03.2020.

Evenimentele cu peste 1000 de locuri vor fi reprogramate dupa aceasta data, biletele ramand valabile pentru accesul la noua reprezentatie.

Acest spectacol nu este afectat direct de aceasta decizie, fie din cauza capacitatii sub 1000 de locuri fie din cauza datei de desfasurare, riscul conform tabelului fiind oricum moderat/redus.

Daca aveti deja bilete achizitionate si acest spectacol va suferi vreo modificare, veti fi instiintat prin sms.

Documentul oficial poate fi consultat aici: Comunicat ISU

BILETE DISPONIBILE
In acest moment nu sunt bilete disponibile.
© Copyright Ticket Technologies 2020. Toate drepturile rezervate.