Oua magice de paste bistro dorobanti

Oua magice de Paste

Sarbatoarea Pascala se apropie cu pasi repezi iar ajutoarele Iepurasului nu mai prididesc cu treaba pentru ca si anul acesta multi copii si-au pus baza in ei si nu-si permit sa ii dezamageasca.

 

In vreme ce ouale de ciocolata sunt ambalate si asteapta sa fie distribuite, noi ne-am propus sa venim in ajutorul Iepurasului cu un atelier de decorat oua din lemn. Atelierul are ca scop cultivarea creativitatii, a rabdarii si indemnaraii celor mici, rezultatul fiind unul pe masura efortului lor. Impreuna cu ei ne vom aduce aminte de copilarie si vom da frau liber imaginatiei pentru a crea cele mai frumoase si mai colorate oua si aranjamente decorative cu oua.

 

Cu cateva “ingrediente” de baza, zambete largi, buna-dispozitiei si ceva indemanare, vom transforma banalul ou intr-o creatie-unicat.

 

Asa ca va asteptam pe 8 aprilie sa ne distram impreuna decorand cu ata, flori, buburuze, albinute, precum si cu alte mici minunatii si sa cream cele mai frumoase oua magice.

 

De ce magice?

Pentru ca Sarbatoarea Pastelui este magica si, totodata, pentru ca un strop de magie exista in fiecare dintre noi.


Ce ne propunem la atelierul nostru?

  • sa punem imaginatia “la lucru” si sa invatam sa cream oua magice, care pot deveni obiecete decorative sau cadouri personalizate pentru cei dragi;
  • sa ne relaxam si sa dezvoltam creativitatea participand la o activitate placuta si amuzanta;
  • sa “cultivam“ rabdarea si cu putina indemnarea sa cream propriile noastre oua de Paste, cu o puternica amprenta personala.

 

Intervalul orar: 11.00 – 13.00
Locatia: Bistro Dorobanti
Participanti: 5-25 de copii
Consumabilele sunt asigurate de Bistro Dorobanti

 

Bistro Dorobanti este situat in centrul Bucurestiului, pe Calea Dorobanti, si reprezinta o locatie usor accesibila, cu orice mijloc de transport.

 

Pretul afisat este valabil pentru 1 persoana.

BILETE DISPONIBILE
In acest moment nu sunt bilete disponibile.
© Copyright Ticket Technologies 2024. Toate drepturile rezervate.