Seara furtunoasa afis

O seara furtunoasa

Comedia ”tuturor timpurilor”, pentru toti spectatorii brașoveni si nu numai!

 

Spectaculoasa comedie “O noapte furtunoasa” va fi montata in aceasta seara.

 

E regizor!  E foarte tanara! Are idei excelente si a obtinut chiar si o sponsorizare pentru a putea pune in scena “O noapte furtunoasa„ de I.L Caragiale.

 
Spectacolul “O noapte furtunoasă” este o comedie a moravurilor de mahala, ilustrând aspecte sociale si psihologice specifice locuitorilor de la periferia Bucureștiului, parvenitism, falsitate și eternul triunghi conjugal. Mijlocul artistic de realizare este comicul de situație, iar subiectul acesteia îl constituie oglindirea vieții de mahala, de la periferia Bucureștiului.

 

Evenimentele se petrec într-o singură noapte, printr-o monumentală confuzie: numărul 6, unde se află casa lui Jupân Dumitrache, devine numărul 9 și, de aici, dezastrul, spaima, agitația și zbuciumul stăpânului casei, care nu concepe, în ruptul capului, să fie vreodată înșelat de nevastă. Rică Venturiano, autorul întregii încurcături, exclamă, după ce se vede scăpat de sub amenințarea armei geloziei: „O, ce noapte furtunoasă!”

 

Va asteptam cu drag la o comedie dinamica, plina de umor, imprevizibila si cu mare priza la public. O imbinare perfecta intre clasic si modern.


BILETE DISPONIBILE
In acest moment nu sunt bilete disponibile.
© Copyright Ticket Technologies 2023. Toate drepturile rezervate.