Noapte suceava afis

O noapte furtunoasa

O noapte furtunoasa, una dintre cele mai importante piese ce aparțin scriitorului Ion Luca Caragiale, reprezintă debutul dramaturgic al autorului și a avut premiera națională în 1879 pe scena Teatrului Național din București.


Tânărul și talentatul regizor român, Mădălin Hîncu, face parte din promoția 2017 a absolvenților Universității de Artă Teatrală și Cinematografică „I.L. Caragiale”, Facultatea de Teatru, Master Arta Regizorului de Teatru. Spectacolul său de licență, „Picnic pe câmpul de luptă” de Fernando Arrabal, a obținut Premiul pentru cea mai bună regie la Gala Absolvenților 2015. „Noaptea ursului” de Ignacio del Moral, spectacolul cu care Mădălin Hîncu a debutat ca regizor, la Teatrul de Comedie din București a fost nominalizat pentru debut la Premiile UNITER 2018.


Un regizor extrem de serios, Mădălin Hîncu se pregătește și își face temele foarte atent și meticulos, cu fiecare spectacol nou pe care îl realizează, reușind, încă din anii de studenție, un parcurs notabil în domeniul regiei. Spectacolele realizate de Mădălin au atras, într-un mod deosebit, atenția, pentru că pe scenă, regizorul încearcă să producă atmosferă și caută mereu să lase o amprentă originală asupra creațiilor pe care le propune.


Ion Luca Caragiale a reușit să reconstituie o amplă imagine a societății contemporane, privită, mai ales din perspectiva comicului, fiind un adevărat geniu al situațiilor dramatice și al limbajului, iar numele său este apreciat ca unul dintre cei mai mari comediografi ai lumii.O noapte furtunoasa, de Ion Luca Caragiale
Echipa de producție

  • Regia artistică: Mădălin Hîncu
  • Scenografia: Răzvan Bordoș
  • Asistent scenografie: Andreea Diana Nistor
  • Light design: Costi Baciu
  • Distribuția: Cătălin Ștefan Mîndru, Alexandru Marin, Horia Butnaru, Delu Lucaci, Răzvan Bănuț, Clara Popadiuc, Cristina Florea, Diana Lazăr, Bogdan Amurăriței.

 

Accesul este permis tuturor persoanelor care respectă una dintre condițiile de mai jos:

  • Persoane care dețin certificatul verde European emis in urma vaccinării  împotriva SARS Cov2, care atestă trecerea a cel puțin 10 zile de la efectuarea schemei complete.
  • Persoane care dețin certificatul verde European emis in urma trecerii prin boală, valabil între a 15-a și a 90-a zi de la confirmarea infectării.

 

BILETE DISPONIBILE
Sambata, 11 Decembrie 2021, ora 18:00Teatrul Municipal "Matei Visniec" Suceava, Str. Dragos Voda 1BILETE EPUIZATE
Duminica, 12 Decembrie 2021, ora 18:00Teatrul Municipal "Matei Visniec" Suceava, Str. Dragos Voda 1SELECTIE LOCURI
© Copyright Ticket Technologies 2021. Toate drepturile rezervate.