Afis haita

O haita de sfinti

Singur, fata in fata cu lumea, fata in fata cu neantul, un om isi spune povestea. Si-n ochii lui, in gesturile lui, se ascunde o tragedie cumplita. O tragedie ca un pacat originar, pe care o purtam cu noi de la inceputurile lumii.

Universul din O haita de sfinti e bolnav. E negru. E fascinat de autodistrugere. Intr-o lume aflata intr-una dintre cele mai grave crize ale modernitatii, povestea celor patru oameni din piesa O haita de sfinti, cu titlul original Bash, a lui Neil LaBute se dezvaluie intr-o lumina fascinanta. Trei povesti, trei destine, trei tragedii. Oameni aflati la o rascruce a propriilor vieti privesc inapoi si dezvaluie… crime. Crime care li s-au sapat in constiinte si care-i impiedica sa mearga mai departe. Crime pe care le poarta cu ei ca pe o povara cumplita, intr-o lume macinata de ipocrizie si inecata in consumerism. Un barbat care-si ucide fetita, un cuplu care-si incepe calatoria prin viata cu o moarte, o fata care, ca o Medee ratacita in secolul 21, omoara ca sa se razbune pe barbatul pe care l-a iubit.

O poveste puternica, despre forta vietii si a mortii, despre pacate pe care le purtam cu noi, despre o societate in deriva, in care e din ce in ce mai greu sa-ti gasesti locul…

 

Regia: Vlad Zamfirescu
Scenografia: Ștefan Caragiu

 

CONDIȚII DE ACCES

Având în vedere că în Bucuresti rata de incidență a depășit pragul de 6 /1.000 de locuitori, accesul spectatorilor la spectacole se face cu respectarea următoarelor prevederi:

Participarea este permisă doar pentru persoanele care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 şi pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare, respectiv persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi şi a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-CoV-2.

Testele COVID nu mai asigură accesul clienților.

Așadar accesul publicului va fi permis pe baza prezentării dovezii vaccinării,  sau trecerii prin boală, care se realizează doar prin intermediul CERTIFICATUL DIGITAL al UE privind COVID, disponibil la adresa https://certificat-covid.gov.ro/.

Purtarea măștii de protecție în toate spațiile, precum și pe toată durata spectacolului rămâne obligatorie!

 

 

 

BILETE DISPONIBILE
In acest moment nu sunt bilete disponibile.
© Copyright Ticket Technologies 2023. Toate drepturile rezervate.