Noaptea muzeelor afis

Noaptea muze(e)lor

Spectacolul face parte din programul Festivalului Internaţional de Teatru - Fest(in) pe Bulevard

 

Noaptea muze(e)lor,

 

conceptul coregrafic: lect.univ.dr. Denisa Badea, video design: Adrian Matei

cu: Mălina Bobeș, Mihaela Codreanu, Denisa Fodor, George Hădărig, Zselyke Kenéz, Otília László, Gino Orban, Nikita Takács

durata: 1h 30 min (fără pauză)

 

Producție a Universității de Arte Târgu-Mureș – Teatrul Studio

 

Titlul ales, Noaptea Muze(e)lor, are o dublă valență, referindu-se, pe de o parte, la programul cunoscut care se desfășoară anual și, totodată, e o ironie la adresa unei culturi clasice de tip muzeal, încremenită în uitare sau, uneori, regândită într-o manieră dinamică. Astfel, propunerea unui muzeu viu, aflat în continuă mișcare, devine contextul coexistenței trecutului și prezentului fără granițe stilistice. De asemenea, limbajul coregrafic se suprapune peste cel vizual într-o osmoză de imagini, culori și dinamică interpretativă. Conceptul invită și la o reflecție asupra culturii imaginii, a unei lumi cufundate în fața ecranelor, emoției rămându-i doar mici fante prin care să irumpă.

 

Denisa Badea

 

Conform informarii 1544/08.03.2020 emise de Ministerul de Interne, directia pentru Situatii de Urgenta, evenimentele cu peste 1000 de participanti sunt suspendate temporar pana la data de 31.03.2020.

Evenimentele cu peste 1000 de locuri vor fi reprogramate dupa aceasta data, biletele ramand valabile pentru accesul la noua reprezentatie.

Acest spectacol nu este afectat direct de aceasta decizie, fie din cauza capacitatii sub 1000 de locuri fie din cauza datei de desfasurare, riscul conform tabelului fiind oricum moderat/redus.

Daca aveti deja bilete achizitionate si acest spectacol va suferi vreo modificare, veti fi instiintat prin sms.

Documentul oficial poate fi consultat aici: Comunicat ISU

BILETE DISPONIBILE
In acest moment nu sunt bilete disponibile.
© Copyright Ticket Technologies 2020. Toate drepturile rezervate.