Nikos vertis 15 16 martie sala palatului

Nikos Vertis

Nikos Vertis vine in concert in Romania si in 2018, dupa ce fanii din Romania si-au manifestat dorinta de a-l revedea pe scena pe artistul de origine greaca.


Nikos Vertis a pregatit un show spectaculos,  special pentru toate femeile, cu piese noi de exceptie, construit cu dragoste si pasiune, dar mai ales cu respect pentru fanii din Romania, care si-au manifestat intens dorința de a-l revedea pe celebrul artist grec.


“Tot ce imi doresc este ca muzica mea sa atinga cat mai multe suflete si sa bucure cat mai multi oameni. Le multumesc tuturor romanilor care iubesc muzica mea si ii asigur ca dragostea lor ma onoreaza si ma obliga. Va astept pe toti pe 16 martie, la Sala Palatului, sa cantam, sa dansam, sa traim impreuna momente de neuitat.” – Nikos Vertis

 

Nikos Vertis va incanta publicul pe ritmuri de muzica greceasca – cumpara bilete concert Nikos Vertis pe 16 martie 2018 la Sala Palatului


Artistul Nikos Vertis este grec la origine, insa s-a nascut in Olanda si si-a petrecut acolo parte din copilarie, pana s-a mutat in Grecia in Salonic, unde a inceput sa ia lectii de bouzouki, un instrument muzical tipic grecesc.


Pana in adolescenta tanarul Nikos Vertis si-a manifestat deja interesul pentru muzica, iar dupa terminarea licelului si-a urmarit visul si a inceput prin a sustine recitaluri in cluburi si localuri din Grecia si Macedonia.


Se face remarcat in anul 2002 si in anul urmator semneaza un contract cu casa de discuri Universal Music, alaturi de care a lansat si albumul sau de debut intitulat Poli Apotoma Vradiazei (Se face repede seara). Mai multe single-uri de pe primul album au ajuns in topurile de la radio, lucru care l-a propulsat rapid in randul celor mai indragiti artisti contemporani din Grecia.


La insistentele publicului, Nikos Vertis, superstarul muzicii grecesti, va sustine al doilea concert LIVE  la Sala Palatului!
Joi, 15 martie 2018, ora 20:00


Dupa ce concertul din 16 martie al lui Nikos Vertis a fost declarat SOLD OUT, la insistentele publicului, organizatorii, impreuna cu staff-ul celui mai popular artist al Greciei, au hotarat sa programeze un al doilea spectacol: joi, 15 martie 2018, ora 20.00, la Sala Palatului din Capitala.


In concertul Live sustinut la Sala Palatului Nikos Vertis va fi acompaniat de orchestra sa de muzicieni, ce va sustine un show de mari proportii ce acompaniaza perfect vocea inconfundabila a artistului.


Astazi Nikos Vertis este considerat cel mai iubit cantaret grec si cel mai popular artist din Grecia, sustinand concerte in numeroase tari unde cantecele sale sunt cunoscute si apreciate de fani.


Concertul din data de 16 martie de la Sala Palatului nu va fi prima sa reprezentatie in Romania, artistul declarand ca se simte bucuros si onorat sa revina in Romania, dupa primirea calduroasa si plina de entuziasm pe care i-au aratat-o fanii sai romani la ultima intalnire.


De-a lungul carierei sale, artistul a lansat 9 albume de studio ce au primit mai multe discuri de platina, aducandu-i solistului popularitate in toate colturile lumii. Cele mai populare slagare sunt cele care au cucerit definitiv inima fanilor si printre acestea se numara piese precum Mono Gia Sena, Parapono Mou si Kapote Tha Deis.
   


BILETE DISPONIBILE
In acest moment nu sunt bilete disponibile.
© Copyright Ticket Technologies 2024. Toate drepturile rezervate.