Nikwestberariah

Nik West

Nik West propune bucurestenilor o varianta inedita de spectacol, impreuna cu chitaristul Tomo Fujita - cunoscut pentru colaborarile sale cu Phil Collins, Kenwood Dennard, Ronnie Earl si Paul Jackson - si tobosarul John Blackwell – fost baterist al unor artisti precum Prince, Justin Timberlake si Patti Labelle. Aceasta formula se numeste Funkalaya si promite un extraordinar show de ritm si pasiune.

Prince i-a laudat prezenta scenica, John Mayer spune despre ea ca este unica, iar Alex Henderson, critic muzical al revistei Billboard ii lauda expresivitatea si talentul muzical. Nik West este, intr-adevar, o aparatie unica pe scenele lumii.  Look-ul sau funky ii permite sa se joace prin toate mijloacele artistice pe care le are la dispozitie, iar show-urile sale sunt dinamice, incarcate de vitalitate si forta. Dave Stewart  de la Eurythmics spune despre ea ca este „varianta feminina a lui Lenny Kravitz”, iar insusi Lenny Kravitz a fost atat de impresionat de talentul ei incat si-a dorit sa o cunoasca personal.

Nik West s-a nascut in Phoenix, Arizona, intr-o familie de muzicieni. Tatal sau a invatat-o sa cante la chitara, insa in liceu, dupa ce a ascultat You Wanna Be Startin Somethin’ a lui Michael Jackson, s-a indragostit de farmecul basului si a decis sa-l studieze. Muzica nu este insa singura pasiune a lui Nik. Din punct de vedere academic, ea a fost o studenta cu 10 pe linie, iar la finalul liceului a primit numeroase oferte de a continua studiile la facultati de renume. Dragostea pentru muzica a fost prioritara si a decis sa continue pe un drum cu valente artistice. Cu toate acestea, ea a avut pentru un timp un blog dedicat matematicii si a oferit meditatii la chimie si matematica unor copii fara posibilitati materiale.   

Desi initial a dorit sa-si construiasca o cariera bazandu-se pe aptitudinile extraordinare de instrumentista pe care le-a capatat in timp, Nik a fost sfatuita de producatorul impreuna cu care se pregatea sa inregistreze albumul In The Nik Of Time sa isi foloseasca si abilitatile vocale. Astfel, a luat nastere un proiect aplaudat in toata lumea si o artista a carei energii, dupa cum spune si Steven Tyler (Aerosmith), o simti de indata ce te afli in prezenta ei.

Conform informarii 1544/08.03.2020 emise de Ministerul de Interne, directia pentru Situatii de Urgenta, evenimentele cu peste 1000 de participanti sunt suspendate temporar pana la data de 31.03.2020.

Evenimentele cu peste 1000 de locuri vor fi reprogramate dupa aceasta data, biletele ramand valabile pentru accesul la noua reprezentatie.

Acest spectacol nu este afectat direct de aceasta decizie, fie din cauza capacitatii sub 1000 de locuri fie din cauza datei de desfasurare, riscul conform tabelului fiind oricum moderat/redus.

Daca aveti deja bilete achizitionate si acest spectacol va suferi vreo modificare, veti fi instiintat prin sms.

Documentul oficial poate fi consultat aici: Comunicat ISU

BILETE DISPONIBILE
In acest moment nu sunt bilete disponibile.
© Copyright Ticket Technologies 2020. Toate drepturile rezervate.