Mostenirea teatrul coquette

Mostenirea

Sunteti invitati la un spectacol in care Olga Delia Mateescu, una dintre actritele emblematice ale scenei romanesti, face un rol exceptional. Mostenirea a aparut ca text in volumul „Calatoarea si Shakespeare”, volum distins cu Premiul pentru Dramaturgie al Asociatiei Scriitorilor. Olga Delia Mateescu a primit de-a lungul timpului mai multe premii si distinctii pentru activitatea sa artistica, fiind membra a Uniunii Scriitorilor din Romania si UNITER.

 

Un spectacol de teatru cu Olga Delia Mateescu - cumpara bilete la piesa Mostenirea de la Teatru Coquette


Olga Delia Mateescu este „mostenitoarea” de la Teatrul Coquette.

Mireille Petit, o femeie misterioasa, dar plina de farmec isi indeplineste visul de o viata, acela de a locui in Paris si de a fi cetatean francez. Ce a trebuit sa sacrifice insa pentru indeplinirea acestui vis? A devenit captiva in propriul vis, fara a mai exista cale de scapare si e ca si o pasare intr-o colivie de aur. In urma unei calatorii in Martinica, in care s-au intamplat lucruri misterioase, o sora se substituie celeilalte, mizand pe asemanarea fizica dintre ele. De aici incep sa apara pericolele de a fi descoperita si acum trecutul secret al surorii o ia prin surprindere, punand-o in situatii limita. Ea tine un jurnal video pentru a-si alina singuratatea. Cui i se poate destainui?

 

Mostenirea de Lucia Verona aduce in scena un spectacol plin de surprize si suspans, elegant, o combinatie intre comedie, drama si mister, un spectacol cu gust de sampanie. In ce consta mostenirea? Cine, ce si de la cine mosteneste?  


Distributie: Olga Delia Mateescu
Scenografia: Daniel Divrician
Regia: Ingrid Bonta

 

Acces general. 

 

Va invitam si la lansarea filmului de animatie "Chororo –muzica Europei dincolo de prejudecati"
 
Lansarea filmului de animatie de scurt metraj “Chororro” va avea loc in aceeasi seara cu spectacolul “Magnolii si Cianura” de Olga Delia Mateescu, si va invitam la o seara culturala, destinsa, la un ceai cald, si la o seara cu mult mult umor.

Sunteti asteptati incepand cu ora 18.30  la Teatrul Coquette. In foaier va avea loc proectia filmului, iar apoi
sunteti invitati in sala de spectacol.


Filmul de animatie Chororo dezvolta povestea unui baiat de etnie rroma, care in timpul celui de-al doilea razboi mondial, calatoreste de la Bucuresti la Paris, printr-o Europa sfasiata de razboi, sperand sa isi gaseasca idolul: renumitul chitarist de jazz, Django Reinhardt.

 

Calatoria ii va schimba viata pentru totdeauna…
 
Filmul, in regia lui Valentin Urziceanu, este o aventura in timpul anilor '‘40 cand a fost o situatie delicata, in special pentru evrei si romi, care au fost perceputi diferit, in functie de zona geografica. Productia de animatie reda cu exactitate acele vremuri tulburi, acest lucru fiind posibil gratie unui proces de documentare.
 
Proiectul "Chororo – muzica Europei dincolo de prejudecati" are drept scop promovarea diversitatii in cultura si arta din patrimoniul cultural european, createrea dialogului cultural si protejarea identitatii europene prin intelegerea diversitatii culturale. Acesta a fost finantat printr-un grant din Norvegia, Islanda, Liechtenstein si Guvernului Romaniei, programul PA17 / RO13 .
 
       
Intrarea este libera pentru vizionarea filmului Chororo –muzica Europei dincolo de prejudecati.BILETE DISPONIBILE
In acest moment nu sunt bilete disponibile.
© Copyright Ticket Technologies 2023. Toate drepturile rezervate.