Miroase a prada afis

Miroase a prada

Daca ai putea sa-ti omori sotul, ai face-o? Da, cu conditia sa poti pastra secretul. Doar esti femeie... Miroase a prada este o comedie neagra cu evidente accente feministe, unde trei neveste, Nicky, Molly si Debra, sunt tentate de ideea sa isi ucida barbatii plictisitori, inselatori si machisti si chiar au sansa de a face asta. Cand iubirea a devenit rutina, realitatea impune instrumente adevarate de reactie.


Replicile sunt taioase si atent construite, conducând scenariul dramatic catre o reprezentare viguroasa, energica si cu mare succes la public

Distributia : Raluca Paun(Debra), Ramona Dragulescu (Molly), Romanita Ionescu (Nicky), Claudiu Mihail (Jay), Marian Politic (Danny), Alex Calangiu  (Marty)Conform informarii 1544/08.03.2020 emise de Ministerul de Interne, directia pentru Situatii de Urgenta, evenimentele cu peste 1000 de participanti sunt suspendate temporar pana la data de 31.03.2020.

Evenimentele cu peste 1000 de locuri vor fi reprogramate dupa aceasta data, biletele ramand valabile pentru accesul la noua reprezentatie.

Acest spectacol nu este afectat direct de aceasta decizie, fie din cauza capacitatii sub 1000 de locuri fie din cauza datei de desfasurare, riscul conform tabelului fiind oricum moderat/redus.

Daca aveti deja bilete achizitionate si acest spectacol va suferi vreo modificare, veti fi instiintat prin sms.

Documentul oficial poate fi consultat aici: Comunicat ISU

BILETE DISPONIBILE
In acest moment nu sunt bilete disponibile.
© Copyright Ticket Technologies 2020. Toate drepturile rezervate.