Migraaanti afis

Migraaaanti

Spectacolul face parte din programul Festivalului Internaţional de Teatru - Fest(in) pe Bulevard

 

Migraaaanți sau Prea suntem mulți pe nenorocita asta de barcă

 

  • de Matei Vișniec, regia: Alexandru Grecu, scenografia: Ana Gabriela Lemnaru, coregrafia: Valentin Dobriță
  • cu: Robert Tudor, Gogu Preda, Andrei Nedelea, Marius Pieca, Gabriel Gheorghe, Iulia Dumitru, George Slătioreanu, Tatiana Serghi, Cornelia Niculescu, Ramona Olteanu, Mirela Dinu, Elena Mengheși, Luiza Stoica, Adrian Duță, Vasile Pieca, Radu Bunescu, Mihai Savu, Ionuț Oanță, Diana Bagdasar, Andrei Barbu
  • durata: 1h 40 min (fără pauză)
  • Producție a Teatrului Alexandru Davila, Pitești 
  • Spectacol nerecomandat sub 14 ani

 

Migraaaanți este o piesă despre problemele civilizației contemporane, despre existența umană în condițiile economice și politice de azi. Un text șocant, încifrat și foarte dureros, ne cheamă să ne așezăm liniștiți și să judecăm încotro merge bătrâna Europă și ce se întâmplă cu noi. De fapt, Migraaaanți este un spectacol despre ce se întâmplă cu noi, cei care aprobăm intervenția chirurgicală pe care ne-o impun mass-media, politica, etc.

 

Alexandru Grecu

Conform informarii 1544/08.03.2020 emise de Ministerul de Interne, directia pentru Situatii de Urgenta, evenimentele cu peste 1000 de participanti sunt suspendate temporar pana la data de 31.03.2020.

Evenimentele cu peste 1000 de locuri vor fi reprogramate dupa aceasta data, biletele ramand valabile pentru accesul la noua reprezentatie.

Acest spectacol nu este afectat direct de aceasta decizie, fie din cauza capacitatii sub 1000 de locuri fie din cauza datei de desfasurare, riscul conform tabelului fiind oricum moderat/redus.

Daca aveti deja bilete achizitionate si acest spectacol va suferi vreo modificare, veti fi instiintat prin sms.

Documentul oficial poate fi consultat aici: Comunicat ISU

BILETE DISPONIBILE
In acest moment nu sunt bilete disponibile.
© Copyright Ticket Technologies 2020. Toate drepturile rezervate.