Mickey si magicianul afis oradea

Mickey si Magicianul

(Adaptare dupa Clubul lui Mickey - Disney)


Spectacol Muzical de Mascote si Personaje


Distributia:
Prezentator, Mickey, Minnie, Donald, Daisy, Goofy, Pluto, Magician
Scenariul: Ionela Petri
Regie si scenografie: Diana Bathory
Coregrafie: Bogdan Tudor
Producator: Golden Party

Mickey este cel mai indragit personaj Disney, asa ca aduna in jurul lui o gasca pusa pe distractie. Gasca Prieteniei este un elogiu adus copilariei, o evadare din cotidian si o invitatie spre o lume plina de zambete.

Prietenii lui Mickey (Minnie, Donald, Daisy, Goofy si Pluto) vin la tine in oras pentru a se imprieteni cu toti copiii dornici de aventura. Clubul veseliei se intruneste cu scop educativ dar nici distractia nu e pusa pe plan secundar.

In cadrul spectacolului muzical, copiii vor invata cum sa faca un tort, vor afla secretele unor trucuri de magie, vor canta si dansa fara inhibitii si vor crea muzica alaturi de un DJ in devenire.

Spectacolul se anunta unul plin de surprize, in cadrul caruia copiii au ocazia sa devina magicieni in miniatura, experiementand trucuri nastrusnice alaturi de invitatul surpriza al gastii: super Magicianul.


Durata spectacolului: 60 minute.
Spectacol pentru audienta prescolari (2-7 ani) si scolari (8-12 ani)

Biletele se gasesc online pe site-ul BLT.ro sau se pot procura direct de la casa de bilete din cadrul Casei de Cultura a Sindicatelor, Oradea.

PRET BILETE:

  • Categoria III - 10 ron
  • Categoria II - 15 ron
  • Categoria I - 25 ron
  • Categoria VIP - 45 ron

IMPORTANT:

  • Un bilet este valabil pentru o singura persoana. Toti participantii la spectacol, adulti si copii, trebuie sa cumpere bilet, indiferent de varsta.
  • Accesul minorilor (0-18 ani) in loatia evenimentului se face doar insotiti de minim un adult (parinte sau tutore legal).
  • Accesul in locatia evenimentului se face cu aproximativ o ora inainte de inceperea spectacolului. Va rugam nu intarziati!
  • Persoanele care ajung dupa inceperea spectacolului, au acces in sala, dar isi pierd locurile si vor putea ocupa loc, dar in limita scaunelor ramase libere.


Atentie, se filmeaza!

Prin cumpararea unui bilet Participantul se obliga sa respecte Regulile de participare si acces la spectacol, reguli disponibile in REGULAMENT.

 

Eveniment privat ,,Intalnire cu Mickey” 13:10-14:00


La sfarsitul spectacolului, in intervalul 13:10-14:00 se da posibilitatea intalnirii copiiilor pentru poze si autografe de la personajele spectacolului, intr-un eveniment separat, ,,Intalnire cu Mickey,, organizat in sala separata a Casei de Cultura a Sindicatelor Oradea. Accesul la eveniment se face prin cumpararea unui bilet separat in ziua spectacolului sau dupa spectacol. Pret 15 ron/persoana (platesc atat adultii, cat si copiii). Intrarea la acest eveniment privat se face doar pe baza unui bilet valabil achizitionat in ziua evenimentului direct de la sala ( de la standul organizatorilor ).

 

Copiii ( varsta 0-18 ani) pot intra doar insotiti de un adult ( parinte sau tutore legal).

 

Evenimentul cuprinde: intalnire cu personajele spectacolului, carte de autografe, sesiune de autografe, poze cu personajele (se fac cu dispozitivele personale ale participantilor si NU cu ale organizatorului). Durata evenimentului privat "Intalnire cu Mickey" este de 50 minute, si exista un numar limitat de bilete.

BILETE DISPONIBILE
In acest moment nu sunt bilete disponibile.
© Copyright Ticket Technologies 2019. Toate drepturile rezervate.