Mickey si magicianul afis brasov

Mickey si Magicianul - Brasov

(Adaptare dupa Clubul lui Mickey - @Disney)


Spectacol Muzical de Mascote si Personaje


Distributia:
Prezentator, Mickey, Minnie, Donald, Daisy, Goofy, Pluto, Magician
Scenariul: Ionela Petri
Regie si scenografie: Diana Bathory
Coregrafie: Oana Nemeth

Decoruri: Florin Suciu
Producator: Golden Party

 

Mickey este cel mai indragit personaj Disney, asa ca aduna in jurul lui o gasca pusa pe distractie. Gasca Prieteniei este un elogiu adus copilariei, o evadare din cotidian si o invitatie spre o lume plina de zambete.

Prietenii lui Mickey (Minnie, Donald, Daisy, Goofy si Pluto) vin la tine in oras pentru a se imprieteni cu toti copiii dornici de aventura. Clubul veseliei se intruneste cu scop educativ dar nici distractia nu e pusa pe plan secundar.

In cadrul spectacolului muzical, copiii vor invata cum sa faca un tort, vor afla secretele unor trucuri de magie, vor canta si dansa fara inhibitii si vor crea muzica alaturi de un DJ in devenire.

Spectacolul se anunta unul plin de surprize, in cadrul caruia copiii au ocazia sa devina magicieni in miniatura, experiementand trucuri nastrusnice alaturi de invitatul surpriza al gastii: super Magicianul care vine la petrecere cu un invitat surpriza …oare cine o fi ? 


Durata spectacolului: 60 minute.
Spectacol pentru audienta prescolari (2-7 ani) si scolari (8-12 ani)

Biletele se gasesc online pe site-ul BLT.ro sau se pot procura de la Sala Patria Brasov, cu o ora inaintea inceperii spectacolului.

PRET BILETE:

  • Categoria III - 29 ron
  • Categoria II - 39 ron
  • Categoria I - 55 ron

IMPORTANT:

  • Un bilet este valabil pentru o singura persoana. Toti participantii la spectacol, adulti si copii, trebuie sa cumpere bilet, indiferent de varsta.
  • Accesul minorilor (0-18 ani) in loatia evenimentului se face doar insotiti de minim un adult (parinte sau tutore legal).
  • Accesul in locatia evenimentului se face cu aproximativ o ora inainte de inceperea spectacolului. Va rugam nu intarziati!
  • Persoanele care ajung dupa inceperea spectacolului, au acces in sala, dar isi pierd locurile si vor putea ocupa loc, dar in limita scaunelor ramase libere.


Atentie, se filmeaza!

Prin cumpararea unui bilet Participantul se obliga sa respecte Regulile de participare si acces la spectacol, reguli disponibile in REGULAMENT.

BILETE DISPONIBILE
In acest moment nu sunt bilete disponibile.
© Copyright Ticket Technologies 2023. Toate drepturile rezervate.