56524985 2329789293732366 6538917099174100992 o

Mickey Bucatarul - Cluj-Napoca

Spectacol muzical de mascote si personaje


Distributia:
Mickey, Minnie, Clownela
Scenariul: Ionela Petri
Regie: Diana Bathory
Coregrafie: Oana Nemeth
Producator: Golden Party

Mickey si prietenii sai vin la Cluj-Napoca! Acum ai ocazia sa iti intalnesti personajele favorite in cadrul celui mai distractiv spectacol pentru copii.


Mickey si Minnie stiu cat de important este micul dejun pentru a avea energie intreaga zi, asa ca au pregatit pentru cei mici un spectacol muzical inedit.


Alaturi de cele mai indragite personaje, veti invata retete delicioase, transmise prin cantec, dans si veselie. O sa fie dezvaluit si ingredientul magic, necesar oricarei retete reusite.


Amplificam misterul si cu un invitat surpriza - Clownela, o fetita prietenoasa, plina de lipici la copii, care a pregatit un program special de dans numit Mini Disco.


Am adunat asadar ingredientele necesare unei petreceri reusite si lansam invitatia catre toata familia pentru a ni se alatura distractiei. Va asteptam cu drag la spectacol, sa invatam sa gatim impreuna pe ritmuri de dans si veselie!


Durata spectacolului: 50 minute


Spectacol pentru audienta prescolari (2-7 ani) si scolari (8-12 ani)

Locatia: Cinema Dacia Manastur ,Strada Bucegi 11, Cluj Napoca


Biletele se gasesc online pe site-ul online BLT.ro si la sala de spectacol (cu 2 ore inainte de eveniment in limita disponibilitatii)

 

  • VIP: 40 lei ( inclusa cartea cu autografe Mickey si Minnie, inlusa poza printata cu personajele pe scena,inclusa intalnirea cu personajele pe scena- la sfarsitul spectacolului).
  • Categoria I: 25 lei
  • Categoria II: 20 lei


IMPORTANT:

  • Un bilet este valabil pentru o singura persoana. Toti participantii la spectacol, adulti si copii, trebuie sa cumpere bilet, indiferent de varsta.
  • Accesul minorilor (0-18 ani) in locatia evenimentului se face doar insotiti de minim un adult (parinte sau tutore legal).
  • Accesul in locatia evenimentului se face cu aproximativ 50 de minute inainte de inceperea spectacolului. Va rugam nu intarziati!
  • Persoanele care ajung dupa inceperea spectacolului, au acces in sala, dar isi pierd locurile si vor putea ocupa loc, dar in limita scaunelor ramase libere.
  • Atentie,se filmeaza!
  • Prin cumpararea unui bilet, Participantul se obliga sa respecte Regulile de participare si acces la spectacol, reguli disponibile in REGULAMENT.


BILETE DISPONIBILE
In acest moment nu sunt bilete disponibile.
© Copyright Ticket Technologies 2019. Toate drepturile rezervate.