Mickey bucatarul bistrita afis 2019

Mickey Bucatarul - Bistrita

Spectacol muzical de mascote si personaje


Mickey si prietenii sai vin la Bistrita! Acum ai ocazia sa iti intalnesti personajele favorite in cadrul celui mai distractiv spectacol pentru copii.


Mickey si Minnie stiu cat de important este micul dejun pentru a avea energie intreaga zi, asa ca au pregatit pentru cei mici un spectacol muzical inedit.


Alaturi de cele mai indragite personaje, veti invata retete delicioase, transmise prin cantec, dans si veselie. O sa fie dezvaluit si ingredientul magic, necesar oricarei retete reusite.


Amplificam misterul si cu un invitat surpriza - Clownela, o fetita prietenoasa, plina de lipici la copii, care a pregatit un program special de dans numit Mini Disco.


Am adunat asadar ingredientele necesare unei petreceri reusite si lansam invitatia catre toata familia pentru a ni se alatura distractiei. Va asteptam cu drag la spectacol, sa invatam sa gatim impreuna pe ritmuri de dans si veselie!

 

Durata spectacolului: 50 minute


Distributia:
Mickey, Minnie, Clownela, Prezentator
Scenariul: Ionela Petri
Regie: Diana Bathory
Coregrafie: Oana Nemeth
Producator: Golden Party


Spectacol pentru audienta prescolari (2-7 ani) si scolari (8-10 ani)

 

Locatia: Centrul Cultural Dacia, strada Bulevardul Decebal nr. 3-5 Bistrita

Biletele se gasesc online pe site-ul BLT.ro, la casa de bilete a salii  sau inainte de spectacol, in limita disponibilitatii.


Pret:
VIP:  40 lei ( inclusa cartea cu autografe Mickey si Minnie, gratuit poza printata cu personajele pe scena,inclusa intalnirea cu personajele pe scena- la sfarsitul spectacolului).
Categoria I: 30 lei
Categoria II: 25 lei
Categoria III: 15 lei
 


IMPORTANT:

  • Un bilet este valabil pentru o singura persoana. Toti participantii la spectacol, adulti si copii, trebuie sa cumpere bilet, indiferent de varsta.
  • Accesul minorilor (0-18 ani) in locatia evenimentului se face doar insotiti de minim un adult (parinte sau tutore legal).
  • Accesul in locatia evenimentului se face cu aproximativ 30 de minute inainte de inceperea spectacolului. Va rugam nu intarziati!
  • Persoanele care ajung dupa inceperea spectacolului, au acces in sala, dar isi pierd locurile si vor putea ocupa loc, dar in limita scaunelor ramase libere.
  • Atentie,se filmeaza!
  • Prin cumpararea unui bilet, Participantul se obliga sa respecte Regulile de participare si acces la spectacol, reguli disponibile in REGULAMENT.


BILETE DISPONIBILE
In acest moment nu sunt bilete disponibile.
© Copyright Ticket Technologies 2019. Toate drepturile rezervate.