Metoda nottara afis

Metoda (Metoda Grönholm)

de Jordi Galcéran

Regia: Theodor-Cristian Popescu
Distribuția:

  • Fernando - Adrian Văncică
  • Enrique - Alexandru Jitea
  • Carlos - Gabriel Răuţă
  • Mercedes - Cerasela Iosifescu


Scenografia: Ştefan Caragiu
Traducerea: Luminiţa Voina-Răuţ

AP12 - Acordul parintilor pentru copii sub 12 ani Audiență: AP12 - Acordul parintilor pentru copii sub 12 ani
Durată: 1h 35 min (fără pauză)


Sinopsis:

O companie suedeză pe plan internaţional, trebuie să angajeze o persoană care să se alăture echipei. Postul implică o mare responsabilitate, iar condiţiile de muncă şi remuneraţia sunt foarte atractive.

Cei patru presupuși candidaţi selectaţi pentru interviu  intră treptat în scenă. Ideea că metoda de intervievare este una neobişnuită apare în mintea lor atunci când fiecare afirmă că niciunul dintre ei nu este reprezentantul companiei..

Timpul trece şi nimeni nu vine să le spună cum se va desfăşura selecţia. Mai mult, se pare că nu mai pot pleca; ei presupun că cineva îi supraveghează, din afară, pentru a se decide cine primeşte postul.

Fiecare concurent trebuie să-și demonstreze abilităţile. Probele prin care trec scot la suprafaţă fie dorinţa de a ajuta, fie tendinţa de a-i sabota pe ceilalţi candidaţi. Sunt unul câte unul eliminaţi, iar cel care va rezista până la final va primi slujba. Astfel, cele patru personaje îşi arată umanitatea, empatia, insensibilitatea sau cinismul, dar, la final, nimic nu se dovedește a fi ceea ce părea.

BILETE DISPONIBILE
In acest moment nu sunt bilete disponibile.
© Copyright Ticket Technologies 2023. Toate drepturile rezervate.