Magic world

Magic World

Palaria, bagheta, formula magica si ... dintr-o data intram intr-o lume diferita, miraculoasa, care ne incanta pe toti, indiferent de varsta. Pentru copii aceasta lume exercita o fascinatie aparte, de aceea ei sunt invitati sa urce pe scena si sa imbrace, la propriu, haina de magician, uimind publicul cu trucurile pe care "stiu" sa le faca.

Spectacol de magie pentru copii - MAGIC WORLD la Palatul Copiilor din Bucuresti (bilete disponibile online)

 

Pe scena veti vedea in desfasurare un spectacol de magie complet, cu numere de levitatie, aparitia de nicaieri a buchetelor de bani, esarfe buclucase, carti de joc si aparitia si disparitia de obiecte. De asemenea, manipulatia si cilindrul magic vor cuceri, cu siguranta, publicul. Showul include si un numar cu iepurasi si porumbei memorabil, care ii va fascina pe cei mici.

Una din vedetele spectacolului este, fara doar si poate, Fido, un papagal ARA, originar din America de Sud, care, alaturi de partenera sa Alma, va face senzatie atat cu talentele sale, cat si ca dimensiune si colorit. Fido impresioneaza prin faptul ca poate survola sala, zburand deasupra spectatorilor, iar copiii vor avea ocazia sa il vada indeaproape.


Printre surprizele pregatite pentru public se numara si o "furtuna de zapada", sub care copiii vor dansa nestingheriti.

Organizatorii promit sa ofere publicului mai multe surprize care sa transforme spectacolul de magie intr-o experienta unica, un show interactiv, pe care niciun copil nu il va uita curand.

 

Copiii peste 2 ani platesc bilet.

 

BILETE DISPONIBILE
In acest moment nu sunt bilete disponibile.
© Copyright Ticket Technologies 2024. Toate drepturile rezervate.