Magic revolution show afis

Magic Revolution Show - Suceava

Turneul National #MagicRevolutionShow ajunge din nou in orasul tau, dupa succesul extraordinar #Duelul Magicienilor "PRIMUL SPECTACOL DIN ROMANIA CU 3 MAGICIENI PE SCENA" organizat in premiera de Magicianul Mario

 

Vineri 28 Februarie ora 17:00 la Casa de Cultura a Sindicatelor SUCEAVA

Magicianul Mario va invita la cel mai complex spectacol de Magie & Divertisment din Romania, in care veti lua parte la apariţii spectaculoase de porumbei şi iepuraşi - aparitii de asistente, numerele de prestidigitatie si iluzionism vor fi din cele mai bune si ne mai vazute pana in prezent.


Efectele speciale şi iluziile de scenă vor face senzaţie atât printre copii cât şi adulţii ce vor asista la numere de Apariţii & Dispariţii, umbrelele ce vor umple scena la comanda Magicianului, Evadări senzationale, Levitaţie

Un spectacol interactiv pentru toate vârstele cu umor, muzica şi dans si binenteles Concurs cu Premii !!!


Vino sa inveti si putina magie, te asteapta si un atelier de magie in care poti invata trucuri si cumpara aparate de magie pentru acasa sa iti distrezi prietenii, colegii. ;)

Pret bilet: 15 lei /copii
20 lei/adultii

Bilete online pe BLT.ro sau la Casa de Cultura

Vino sa vezi un #Spectacol #Live de #Magie, nu este ca pe NET
Va asteptam cu drag la Distractie!!!

Conform informarii 1544/08.03.2020 emise de Ministerul de Interne, directia pentru Situatii de Urgenta, evenimentele cu peste 1000 de participanti sunt suspendate temporar pana la data de 31.03.2020.

Evenimentele cu peste 1000 de locuri vor fi reprogramate dupa aceasta data, biletele ramand valabile pentru accesul la noua reprezentatie.

Acest spectacol nu este afectat direct de aceasta decizie, fie din cauza capacitatii sub 1000 de locuri fie din cauza datei de desfasurare, riscul conform tabelului fiind oricum moderat/redus.

Daca aveti deja bilete achizitionate si acest spectacol va suferi vreo modificare, veti fi instiintat prin sms.

Documentul oficial poate fi consultat aici: Comunicat ISU

BILETE DISPONIBILE
In acest moment nu sunt bilete disponibile.
© Copyright Ticket Technologies 2020. Toate drepturile rezervate.