Irina600x860

Magic Night Irina Sârbu Jazz

Te invităm la o seară magică în care vocea Irinei Sârbu te va purta pe ritmuri de jazz pe scena de la 14th Lane. Cu un repertoriu care îmbină jazz standard cu etnojazz, samba, bossa nova și chiar introduce elemente de muzică românească interbeliză și folclor, Irina Sârbu propune o interpretare magnetică, dominată de un timbru vocal spectaculos. În fiecare piesă propusă se simte pasiunea pentru muzică, energia cu care Irina Sârbu se joacă cu vocea pentru a trasmite o stare unică.


Ne-a fost dor de serile elegante în care experiența muzicală de excepție este completată de un meniu casual fine dining de sezon și de o listă de vinuri pe măsură așa că pe 15 octombrie te așteptăm la 14th Lane.   

 

CONDIȚII DE ACCES

Conform noilor norme emise de autoritati va informam ca accesul la evenimentele desfasurate la 14th Lane este permis exclusiv persoanelor care prezinta Certificatul Verde (Green Pass) prin care atesta dovada vaccinarii sau dovada trecerii prin boala in ultimele 6 luni.

 

Documentele se prezintă în format digital sau print și se confruntă cu actele de identitate la intrare.


Minorii sunt exceptați de la prezentarea dovezilor medicale.


Ne rezervăm dreptul de a aduce modificări asupra condițiilor de desfășurare, participare, distanțare sau alte restricții impuse sau recomandate de autorități.
BILETE DISPONIBILE
In acest moment nu sunt bilete disponibile.
© Copyright Ticket Technologies 2021. Toate drepturile rezervate.