Mad world revelion 2018 avenue 48

MAD WORLD – NYE 2018

Imagineaza-ti o lume in care visele devin realitate si totul este posibil.
Este un nou inceput si te astempam sa pasesti alaturi de noi in acest nou an pentru ca ti-am pregatit o lume cu adevarat magica.

Esti gata sa fi impresionat? Anul acesta ti-am pregatit o locatie noua, de exceptie, o scena spectaculoasa, cum vezi numai la marile festivaluri Europene, lumini, lasere, ecrane led ce vor afisa vizualuri menite sa te transpuna in alta dimensiune si multe alte surprize pe care le vei descoperi atunci cand vei pasi in lumea nastra.


Nu vrei sa ratezi aceasta petrecere exclusivista deoarece avem un line-up special. Cap de afis este nimeni altul decat celebrul Nick Warren.


Nick Warren este unul dintre cei mai apreciati DJ din industria muzicii electronice. Atunci cand se afla la pupitru, veteranul muzicii electronice reuseste sa se reinventeze, aducand sunte noi, menite sa incante publicul dar ramanand, totodata,  fidel stilului sau unic.

Surpriza serii vine din partea celui de-al doilea mare artist ce va urca pe scena noastra. Frumoasa Chelina Manuhutu se va afla pentru prima oara in Bucuresti acceptand provocarea de a pasi in lumea noastra nebuna. Producatoarea si Dj-ita de origine olandeza, stabilita in Ibiza, a luat prin surprindere scena muzicii underground prin intermediul mix-urilor sale inedite.

Line-up-ul este completat de unii dintre cei mai indragiti si respectati DJ romani:

  • Livia Andrei
  • Nocturno
  • Audiopulse 
  • Kool


BILETE
Regular:
- 100 RON (pana pe 15 Decembrie)
- 120 RON (intre 15 si 25 Decembrie)
- 150 RON (dupa 25 Decembrie)


Este ultima petrecere din acest an asa ca hai sa o facem de neuitat!

BILETE DISPONIBILE
In acest moment nu sunt bilete disponibile.
© Copyright Ticket Technologies 2024. Toate drepturile rezervate.