Loredana ador noiembrie 2017 concert sala palatului

Loredana - Ador

Loredana pregateste, pentru al saptelea an consecutiv la Sala Palatului, un show tematic inovator, “Ador”. Spectacolul din acest an este unul special, care marcheaza 33 de ani de cariera artistica fara egal in industria muzicala romaneasca. Ca si om de scena, Loredana s-a reinventat de nenumarate ori, fiind unul dintre artistii desavarsiti din Romania care a inteles ca publicul trebuie cucerit si recucerit in permanenta. 

 

Concert aniversar – 33 de ani de la lansarea albumui "Buna seara iubite" - Bilete Loredana - Ador - Super Show-ul toamnei

Pe 10 noiembrie, la Sala Palatului


Loredana a intrat in showbiz-ul romanesc direct pe pozitia de star a unui copil minune si a reusit imposibilul in efemera industrie muzicala: o cariera de peste 3 decenii de-a lungul careia a evoluat, a inovat, a deschis drumuri, a impus standarde si a stabilit recorduri. Loredana este un artist total: cantareata, compozitoare, textiera, orchestrator, actrita in productii romanesti si internationale, antrenoare de voce, om de televiziune, scriitoare, fashion icon.


De-a lungul carierei, Loredana si-a fatetat talentul printr-o asidua dorinta de autodepasire, dar mai ales cu patima unui indragostit de publicul sau, pe care il adora si care o adora. “Ador” este si conceptul show-ului care va avea loc pe 10 noiembrie, pentru al 7-lea an consecutiv la Sala Palatului si care va marca cariera spectaculoasa a Loredanei.

 

Va invitam la Sala Palatului pentru a lua parte la un show complet si senzational, unic in piata muzicala din Romania. Loredana pregateste fanilor un program plin de surprize si suspand, cu o productie legendara, care acapareaza atentia tuturor celor prezenti in sala.


Vineri, 10 noiembrie, de la ora 20.00, Loredana isi va arata din nou veneratia pentru publicul care o adora si va uimi, ca de fiecare data, audienta cu un show unic. In fiecare toamna, fanii asteapta cu nerabdare noua productie a Loredanei. Anul trecut, Sala Palatului a fost neincapatoare si, din pacate, un numar impresionant de fani nu a reusit sa-si achizitioneze bilet, spectacolul “Sentimente” fiind sold-out cu cateva saptamani inainte.


Haideti sa dam drumul sarbatorilor cu un eveniment unic, la concert Loredana - “Ador”, pe 10 noiembrie, ora 20.00, la Sala Palatului din Bucuresti!

BILETE DISPONIBILE
In acest moment nu sunt bilete disponibile.
© Copyright Ticket Technologies 2023. Toate drepturile rezervate.