Liiacul v3

Liliacul

Opereta Liliacul a intrat în patrimoniul universal datorită libretului bine construit cât și a frumuseții muzicii lui Johann Strauss- fiul. În fiecare an, în preajma revelionului, teatrul nostru prezintă un spectacol- eveniment cu acest titlu, mult așteptat de public.


Vă invităm să participați și dumneavoastra la celebra farsă pe care dr. Falke o face prietenului său Eisenstein avându-i drept complici pe Rozalinda, Adela, Alfred și întregul colectiv al Teatrului Național de Operă și Operetă Nae Leonard.

 

 

 

Conform informarii 1544/08.03.2020 emise de Ministerul de Interne, directia pentru Situatii de Urgenta, evenimentele cu peste 1000 de participanti sunt suspendate temporar pana la data de 31.03.2020.

Evenimentele cu peste 1000 de locuri vor fi reprogramate dupa aceasta data, biletele ramand valabile pentru accesul la noua reprezentatie.

Acest spectacol nu este afectat direct de aceasta decizie, fie din cauza capacitatii sub 1000 de locuri fie din cauza datei de desfasurare, riscul conform tabelului fiind oricum moderat/redus.

Daca aveti deja bilete achizitionate si acest spectacol va suferi vreo modificare, veti fi instiintat prin sms.

Documentul oficial poate fi consultat aici: Comunicat ISU

BILETE DISPONIBILE
In acest moment nu sunt bilete disponibile.
© Copyright Ticket Technologies 2020. Toate drepturile rezervate.