LEMONADE film afis

LEMONADE

Filmul ”LEMONADE” spune povestea Marei (Malina Manovici din ”Bacalaureat”), in varsta de 30 de ani, care se stabileste in Statele Unite impreuna cu Dragos, fiul ei de noua ani, dupa ce s-a casatorit cu americanul Daniel (Dylan Smith).

 

PREMIERA CINEMATOGRAFICA - Bilete la filmul LEMONADE - Vineri, 26 octombrie, ora 19:00!

 

Filmul nareaza mai multe intalniri pe care eroina le are pe parcursul a cateva zile si in urma carora descopera ca „visul american” ramane un ideal greu de atins pentru cei care nu-si permit sa plateasca pretul. Din distributie fac parte si actorii canadieni si romani Steve Bacic („The 6th Day”, „X-Men 2”, „Andromeda”), Dylan Scott Smith („The Mummy”, „Star Wars: Battlefront II”, „300”)

Conform informarii 1544/08.03.2020 emise de Ministerul de Interne, directia pentru Situatii de Urgenta, evenimentele cu peste 1000 de participanti sunt suspendate temporar pana la data de 31.03.2020.

Evenimentele cu peste 1000 de locuri vor fi reprogramate dupa aceasta data, biletele ramand valabile pentru accesul la noua reprezentatie.

Acest spectacol nu este afectat direct de aceasta decizie, fie din cauza capacitatii sub 1000 de locuri fie din cauza datei de desfasurare, riscul conform tabelului fiind oricum moderat/redus.

Daca aveti deja bilete achizitionate si acest spectacol va suferi vreo modificare, veti fi instiintat prin sms.

Documentul oficial poate fi consultat aici: Comunicat ISU

BILETE DISPONIBILE
In acest moment nu sunt bilete disponibile.
© Copyright Ticket Technologies 2020. Toate drepturile rezervate.