Pasarea rock

LEGENDA Pasarea Rock

Pasarea Rock lanseaza primul sau album muzical, Legenda, in cadrul unui format unic la nivel european si special creat pentru a surprinde publicul.


Mircea Baniciu, Ovidiu Lipan Tandarica, Josef Kappl, Nicu Patoi si Sorin Voinea promit o experienta de neuitat pentru spectatori. Tematica evenimentului aduce in actualitate traditiile romanesti, iar spectacolul urmeaza sa aiba loc pe 23 septembrie 2016, la arena Basme cu Cai, din Șoseaua Chitilei.

Albumul Legenda este esenta existentei unei trupe prezenta pe piata muzicii romanesti de doi ani si jumatate, fiind rodul muncii consecvente si reprezantand renasterea genului muzical, cu influente din folclorul romanesc si cel balcanic.

Pasarea Rock impleteste stilul muzical al anilor ‘70 cu influentele moderne si ne bucuram ca prin muzica noastra am atins iubitori ai rockului de toate varstele. Ne mandrim sa descoperim adolescenti care vin la concertele noastre si savureaza muzica pe care o cantam cu placere de-o viata”, a declarat Mircea Baniciu.

„In ultimii doi ani si jumatate de existenta a trupei, am realizat foarte multe lucruri deosebite. N-am stat pe loc, ci am muncit consecvent si roadele incep sa se vada: lansam primul album muzical Pasarea Rock, completat de turneul de promovare in peste 10 orase ale tarii. Prin Legenda vrem sa aducem o schimbare in domeniu, intr-o vreme in care muzica e lipsita de continut si mesaj”, a completat Josef Kappl.

„Am crescut si ne-am format pe ritmuri de rock, iar acum e timpul sa dam inapoi ceva din ce am primit si sa formam generatiile care vor duce traditia mai departe. Prin Legenda ne propunem sa aducem in fata publicului un album rock de esenta tare”, a conchis Ovidiu Lipan Tandarica.  

Organizatorii pregatesc un spectacol inedit si incitant, care se va desfasura pe fondul unor efecte speciale, cascadorii si proiectii, realizate intr-un decor de film si menite sa transmita publicului spiritul Pasarea Rock. In arena amenajata de Basme cu cai, spectatorii vor fi transpusi intr-o atmosfera medievala, de poveste, membrii formatiei urmand sa fie protagonistii unor scene care amintesc de haiducii de odinioara.
Accesul va putea fi facut incepand cu ora 19:00, iar concertul este programat la 20:00, astfel ca amurgul va intregi spectacolul.

Biletele se pot achizitiona de pe site-ul basmecucai.ro si iabilet.ro, dar si din magazine fizice, mai multe detalii fiind disponibile pe pagina de Facebook Pasarea Rock. Doritorii pot alege din mai multe tipuri de tichete: 150 lei (categoria a II-a), 200 de lei (categoria I, in primele randuri) si 300 de lei la categoria VIP, unde locurile vor fi disponibile la mese, in arena, in pret fiind incluse un platou haiducesc si intalnirea cu artistii in backstage.
Totodata, e util de stiut ca organizatorii faciliteaza transportul pentru deplasarea spectatorilor, atat la dus, cat si la intors, punctul de plecare catre spectacol fiind in zona Piata Chibrit.

Despre Pasarea Rock    

Pasarea Rock este un proiect lansat pe piata muzicala din Romania in martie 2014. Ajunsi la varsta maturitatii artistice, Mircea Baniciu, Josef Kappl si Ovidiu Lipan Tandarica au intelepciunea de a nu se rupe de trecut, ci de a cauta in experienta comuna a tineretii puterea si forta de a duce mai departe o poveste care a facut legenda, povestea trupei care i-a consacrat, Phoenix. Proiectul este intregit de Sorin Voinea si Nicu Patoi.

De la infiintare, trupa a lansat sapte melodii, doua EP-uri si un videoclip, iar turneele sustinute de Pasarea Rock anul trecut au confirmat, la nivel national, succesul proiectului.


Repertoriul Pasarea Rock include compozitiile originale precum Praznic naprasnic, Calusandra, Pasarea Calandrinon, Legenda, Epitaf, Zoreaua, piese din prima opera rock-simfonic Mesterul Manole, cum ar fi Pe Arges in jos sau Rugaciune catre Domnul si hituri binecunoscute interpretate de Mircea Baniciu, Hanul ulciorului nesecat sau Esarfa in dar.

BILETE DISPONIBILE
In acest moment nu sunt bilete disponibile.
© Copyright Ticket Technologies 2023. Toate drepturile rezervate.