Lawyers summit afis

Lawyers Summit - Black Robes Party

Anul acesta, Law Society organizează prima ediție a evenimentului Lawyers Summit, eveniment ce va rămâne o constantă atât în inimile avocaților, cât și în agendele, de multe ori, prea încărcate.

Scopul evenimentului, pe lângă creearea cadrului ideal pentru socializare și distracție, este de a vă oferi oportunitatea să contribuiți la educația juridică a tinerilor studenți, viitorii juriști de mâine, prin intermediul unei strângeri de fonduri. Sumele strânse vor fi donate Asociației ELSA Bucharest în vederea susținerii financiare a echipelor Facultății de Drept a Universității București la concursurile internaționale. Mai multe detalii vor fi postate în curând pe wall-ul evenimentului.

Așadar, declarăm deschisă ședința de judecată vineri, 28 februarie 2020, în Nuba Summervibes, când vă așteptăm, începând cu orele 22:00, să pledăm împreună pentru distracție la cel mai important eveniment dedicat juriștilor !

Partener media: JURIDICE.ro
Partener fundraising: ELSA Bucharest.

Pentru rezervări mese și alte informații: 0764857765- Catalina

SUPORT EVENIMENT

Prețul unui bilet este de 35 lei. . În seara evenimentului, la intrare, prețul unui bilet este de 40 lei (în limita locurilor disponibile). Biletele pot fi achizițonate online de pe www.blt.ro începând cu data de 05.02.2020

BILETE DISPONIBILE
In acest moment nu sunt bilete disponibile.
© Copyright Ticket Technologies 2023. Toate drepturile rezervate.