Lb afis

Laura Bretan - Concert extraordinar

10 APRILIE 2022, ORA 19.00, SALA PALATULUI

Fara indoiala cea ma importanta aparitie din ultimii ani in perimetrul muzicii internationale, Laura Bretan mai face un pas important spre consacrarea absoluta – al doilea spectacol ca protagonista la Sala Palatului, cu ocazia implinirii superbei varste de 20 de ani– eveniment pe care orice artist si-l doreste ca pe o recunoastere a prestigiului si a popularitatii.


Evolutia ei spectaculoasa este cea mai buna dovada ca valoarea nu asteapta numarul anilor si ca harul divin cu care a fost inzestrata este deasupra invidiei ca sentiment omenesc. Performantele ei live uimesc lumea, din Chicago pana la Tokio, trecand prin Londra, Paris, Madrid, Bruxelles, Roma si multe altele, fara discriminare impartind lumina in Israel sau in Emiratele Arabe.


Laura calatoreste oriunde o poarta destinul, spre bucuria celor care o iubesc si se iubesc toti ca Unul. Dupa ce a cantat impreuna cu artisti ca:David Foster, Il Volo, Toto Cutugno, Ricchi e Poveri, The Tenors, Fernando Varella sau , cel mai recent, Michaell Bolton si Jose Carerras, Laura invita alaturi de ea doi tineri extrem de talentati inca nemeritat de putin cunoscuti marelui public din Romania. Unul este nimeni altul decat Nick Casciaro, castigator al X FACTOR 2021, iar cea de-a doua, Eliza G este castigatoare a trofeului Cerbul de Aur 2019. Ambii vor sustine micro-recitaluri proprii si vor canta in duet cu Laura.


Acompaniamentul va fi sustinut de un grup de muzicieni desavarsiti – Orchestra Filarmonicii “Ion Dumitrescu” din Ramnicu Valcea, condusa de  dirijor Tiberiu Dragos Oprea.


Toate acestea nu sunt decat cateva argumente dintre multe altele care va invita sa fiti parte la un spectacol unic in peisajul cultural romanesc – o fuziune de genuri muzicale topite in creuzetul unei inimi de copil (cand nu mai suntem copii, suntem déjà morti,, cum a zis batranul copil Brancusi) si catalizate de un suflu divin. Acesta este evenimentul artistic numit LAURA BRETAN 20.


Biletele se achizitioneaza numai din punctele mai sus mentionate care sunt recomandate de catre societatea organizatoare pentru a se evita cumpararea unor falsuri sau a unor bilete cu un pret mult mai mare, si nu de pe site-uri precum viagogo.com, olx.ro, lajumate.ro, okazii.ro etc. In cazul in care, totusi, s-au achizitionat biletele si din alte puncte decat cele agreate, va rugam insistent sa sunati la numerele de telefon de mai jos pentru a verifica autenticitatea lor inainte de ziua spectacolului.

BILETE DISPONIBILE
In acest moment nu sunt bilete disponibile.
© Copyright Ticket Technologies 2023. Toate drepturile rezervate.