Lacul lebedelor balet sala palatului 2018

Lacul Lebedelor - Balet pe gheata

Anul acesta se implinesc 140 de ani de la premiera ”Lacul lebedelor” pe scena teatrului Balsoi din Moscova!

Spectacolul nu mai are nevoie deja de niciun fel de prezentare, fiind unul dintre cele mai indragite si interpretate show-uri de balet din lume! Va invitam sa va incepeti anul luand parte la baletul pe gheata Lacul Lebedelor, ce se va desfasura in Bucuresti, pe scena Salii Palatului.

 

Reintoarcerea lebedelor in miez de iarna - Lacul Lebedelor - balet pe gheata in Bucuresti


Intr-un miez de iarna “destul de apropiat” va oferim cu aceeasi deosebita placere intalnirea cu baletul pe gheata si mirifica poveste a feminitatii perfecte, a sacrificiului - LACUL LEBEDELOR -,  un eveniment ce va avea loc pe 15 ianuarie 2018 la Sala Palatului din Bucuresti, ora 20.00. Talentatii balerini-patinatori rusi, membri ai Ansamblului de Stat al Baletului pe Gheata din Sankt Petersburg, vor interpreta trista poveste a printesei Odette – transformata in lebada printr-un blestem vrajitoresc - pe acordurile celebre ale muzicii lui Piotr Ilici Ceaikovski.

 

O seara plina de magie si incantare - poti cumpara acum bilete Lacul Lebedelor, la Sala Palatului pe 15 Ianuarie 2018


In 2017 se implinesc 140 de ani de la premiera Lacul lebedelor pe scena teatrului Balsoi din Moscova, astfel ca German Quality Entertainment  va invita din timp la balet pe gheata! Cu aceasta ocazie, biletele vor fi denumite: Princess ticket (categoria I), Prince ticket (categoria II), White Swan ticket (categoria III), Black Swan ticket (categoria IV) si Wizard ticket (categoria V).


Cea mai cunoscuta dintre lucrarile de balet ale lui Ceaikovski, „Lacul lebedelor”ar fi fost compusa la cererea dramaturgului Vladimir Petrovich Begichev si care i-ar fi platit compozitorului 800 de ruble. Teoriile criticii sugereaza ca la baza acestei lucrari ar fi stat mai multe surse, printre care: povestea autorului german Johann Karl August Musäus in „Der geraubte Schleier”; basmul rusesc „Rața albă”; viata tragica a regelui bavarez Ludovic al II-lea, ce a murit in conditii misterioase in apropierea lacului Starnberg sau chiar un fragment din biografia autorului si anume moartea mamei, pe cand Ceaikovski era foarte tanar.

Va invitam sa ii urmariti pe talentatii balerini patinatori din Ansamblului de Stat al Baletului pe Gheata din Sankt Petersburg, ce interpreteaza un balet dificil atat din punct de vedere tehnic, cat si din punct de vedere emotional.


Lacul Lebedelor - Balet pe gheata, un spectacol etern valabil, va avea loc la inceputul anului 2018, pe 15 ianuarie,  la Sala Palatului, cu incepere de la ora 20.00, fiind prilejul ideal pentru o seara invaluita in suspans, culoare, in alunecari gratioase si muzica atat de vibranta a celebrului compozitor rus, Piotr Ilici Ceaikovski!

BILETE DISPONIBILE
In acest moment nu sunt bilete disponibile.
© Copyright Ticket Technologies 2023. Toate drepturile rezervate.