Samas afis1000

”La ce sa te astepti” - cu HEIDI MURKOFF

Un eveniment interactiv, cu Heidi Murkoff - autoarea celei mai citite cărți despre sarcină din lume - și Dr. Mihai Craiu, medic primar pediatru

Unele lucruri legate de sarcină nu se schimbă niciodată - tot nouă luni durează, cu grețuri sau fără. Tot speriată pleci de la maternitate cu bebelușul, gândindu-te cum o să vă descurcați în primele luni. Li s-a întâmplat prietenelor tale. Și rudelor tale. Sau colegelor de birou. Și crezi că știi la ce să te aștepți. La urma-urmei, femeile nasc și cresc copii dintotdeauna. Și totuși, ca părinte, ai mereu ceva nou de aflat, de întrebat. Dragostea vine de la sine, restul se învață!

Pe 2 noiembrie, între 10.00 – 13.00, te așteptăm la Băneasa Shopping City, Grand Cinema & More, sala Epika, la o întâlnire cu Heidi Murkoff. Autoarea celei mai citite cărți despre sarcină din lume – What to Expect® When You’re Expecting  – vine în România pentru prima oară, să îți răspundă la toate întrebările despre sarcină și primii ani din viața copiilor.


Un dialog-eveniment, moderat de Eli Roman. Cu participarea Dr. Mihai Craiu, medic primar pediatru. Traducerea simultană este asigurată.

What to Expect® When You’re Expecting (La ce să te aștepți când ești însărcinată) a fost prima carte despre sarcină scrisă de o mamă. Și a făcut istorie!  Este citită de 93% dintre viitoarele mame din întreaga lume, care citesc o carte despre sarcină. Iar astăzi este la cea de-a 5-a ediție, complet revizuită și actualizată.  
Alte titluri în seria What to Expect®  includ La ce să te aștepți în primul an, La ce să te aștepți în al doilea an, precum și Eating Well When You’re Expecting și What to Expect® Before You’re Expecting. Cărțile din seria What to Expect® s-au vândut în peste 34 de milioane de copii doar în Statele Unite și sunt bestseller-uri la nivel internațional, fiind publicate în peste 30 de limbi. Iar Heidi Murkoff este considerată de revista TIME printre cei mai influenți 100 de oameni din lume!
 
Pe 2 noiembrie, haide să o cunoști pe Heidi Murkoff și să găsești răspunsuri la toate întrebările pe care le ai despre sarcină și primii ani din viața copilului!

Fondurile obținute din vânzarea biletelor se direcționeză către programul social CUTIA Bebelușului, dezvoltat de Asociația SAMAS.

PRETURILE BILETELOR

300 lei – bilet individual last minute – achiziționat după data de 1 octombrie

OFERTĂ SPECIALĂ:
Vino cu ”tribul” tău la eveniment și beneficiază de oferta specială: 50% discount pentru 2 sau mai multe bilete cumpărate împreuna. 
Introdu codul TRIB50 pe pagina de achiziționare a biletelor de pe blt.ro, pentru a putea beneficia de reducere.

Detalii despre eveniment, pe pagina de facebook: La ce să te aștepți – cu Heidi Murkoff și pe heidi-murkoff.programsamas.ro

Accesul și înregistrarea se fac începând cu ora 9. În timpul evenimentului se vor realiza fotografii și înregistrări video. Prin participarea la eveniment, vă exprimați acordul de a apărea în aceste materiale, care vor fi difuzate ulterior, pentru promovarea evenimentului.

PARTENERII EVENIMENTULUI: Generali Asigurări, Aqua Carpatica Kids, Lifestyle Publishing (Editura Trei), Grand Cinema & More (Grand Entertainment)

PARTENERI MEDIA: Radio Itsy Bitsy, Sfatul Parintilor, SuperBebe, Noi vrem părinți, 24life.ro, Pagina de Psihologie, Cel Mai Bun Tata, Femeia., mami.ro Revista Ioana, Mozaic Media, 360medical.ro, Kinetobebe, Magic FM Romania, BABY EXPO, Editia 53 de Toamna 2019, Modern Dads, Zana Scutecel, Pisica pe sârmă, Meseria de parinte, Copilul.ro

  Banner-samas-1000.jpg (845 KB)

BILETE DISPONIBILE
In acest moment nu sunt bilete disponibile.
© Copyright Ticket Technologies 2024. Toate drepturile rezervate.