Kings On Ice

Kings on Ice - The Champions return

Dupa un show sold out in 2015, spectacolul Kings on Ice revine la Cluj-Napoca, vineri, 9 decembrie 2016, pe patinoarul amenajat in Sala Polivalenta. Show-ul de clasa mondiala este unic prin perfectiunea, pasiunea si stralucirea cu care patinatorii se dedica momentului artistic, acompaniati de catre inconfundabila Vienna Strauss Orchestra si de sunetele magnifice ale viorii Stradivarius.


Considerat a fi unul dintre cele mai spectaculoase evenimente de acest gen din lume si unul dintre show-urile preferate ale publicului roman, gala Kings On Ice va oferi spectatorilor un regal de patinaj artistic incununat de numere spectaculoase pe gheata, interpretari emotionante si elemente acrobatice periculoase, dar si oportunitatea de a vedea live, numerele de patinaj castigatoare din cadrul unora dintre cele mai importante competitii sportive ale lumii.


Inegalabilul Evgheni Plushenko, unul dintre cei mai mari patinatori din istorie, le va readuce in memorie spectatorilor momentele de glorie din cariera sa artistica. Alaturi de el, pe gheata Salii Polivalente vor aluneca pe ritmurile muzicii Adelina Sotnikova, prima campioana olimpica din istoria patinajului artistic feminin din Rusia, dublul campion mondial Stephane Lambiel si campionul mondial din 2007, Brian Joubert.


Piesele de pe “Rock Simphony”, cea mai recenta aparitie discografica a lui Edvin Marton vor injecta emotie pura in atmosfera festiva a galei de la Polivalenta. Din Stradivariusul de legenda al lui Marton, clasice precum „Nothing Else Matters”, „Bohemian Rapsody” sau „Vivaldi Storm” impun o forta inegalabila si un ritm ametitor dansului pe gheata al superstarurilor Kings On Ice. Lunga colaborare dintre Plushenko si Marton se vede in chimia dintre cei doi. O demonstreaza ropotele de aplauze de fiecare data cand duo-ul sta impreuna sub lumina reflectoarelor.


Spectacolul va fi intretinut de Vienna Strauss Orchestra, una dintre cele mai apreciate orchestre simfonice din lume, cunoscuta pentru fidelitatea compozitiilor lui Strauss. Orchestra va sustine un concert impresionant, marcand interpretarile emotionante si elementele acrobatice periculoase prin acorduri ale muzicii clasice.

 

Traditia continua si in acest an, astfel ca Edvin Marton va manui magistral si de aceasta data celebra sa vioara Stradivarius.

BILETE DISPONIBILE
In acest moment nu sunt bilete disponibile.
© Copyright Ticket Technologies 2023. Toate drepturile rezervate.