Impact oradea afis

Kasza Tibi Élő koncert

Fergeteges koncerttel indítja a nyarat az IMPULSE!

 

A Crystal egykori frontembere az utóbbi években szóló karrierbe kezdett és új dalaival immáron a fiatal generációt is meghódította. Innen jött az ötlet, hogy legyen egy olyan koncert Nagyváradon, mely összehozza a generációkat és mely pörgős indítása lehet a nyárnak. Kasza Tibi előszőr jár Nagyváradon és ezúttal ÉLŐBEN, zenekarával hozza el egykori és legújabb slágereit a nagyváradiak számára. A közel másfél órás koncert alatt mindenki együtt bulizhat kedvenc dalaira, melyeket Tibi humoros átfedésekkel garantáltan szórakoztatóvá varázsol!

Conform informarii 1544/08.03.2020 emise de Ministerul de Interne, directia pentru Situatii de Urgenta, evenimentele cu peste 1000 de participanti sunt suspendate temporar pana la data de 31.03.2020.

Evenimentele cu peste 1000 de locuri vor fi reprogramate dupa aceasta data, biletele ramand valabile pentru accesul la noua reprezentatie.

Acest spectacol nu este afectat direct de aceasta decizie, fie din cauza capacitatii sub 1000 de locuri fie din cauza datei de desfasurare, riscul conform tabelului fiind oricum moderat/redus.

Daca aveti deja bilete achizitionate si acest spectacol va suferi vreo modificare, veti fi instiintat prin sms.

Documentul oficial poate fi consultat aici: Comunicat ISU

BILETE DISPONIBILE
In acest moment nu sunt bilete disponibile.
© Copyright Ticket Technologies 2020. Toate drepturile rezervate.