Jingle bells

Jingle Bells

Am adunat din repertoriul national si international cele mai celebre colinde pentru copii, tocmai pentru a va oferi, in prag de sarbatori, un spectacol inedit. Ii invitam atat pe cei mici, cat si pe cei mari, sa cante si sa danseze alaturi de noi, intr-un spectacol cu interpretare LIVE, plin de emotie si viu colorat in care, cu siguranta, Mos craciun isi va face aparitia de unde nici nu ganditi.
Nu uitati aparatele de fotografiat!!!! Mosul va fi incantat sa pozeze alaturi de micutii sai prieteni, spre deliciul acestora.

Conform informarii 1544/08.03.2020 emise de Ministerul de Interne, directia pentru Situatii de Urgenta, evenimentele cu peste 1000 de participanti sunt suspendate temporar pana la data de 31.03.2020.

Evenimentele cu peste 1000 de locuri vor fi reprogramate dupa aceasta data, biletele ramand valabile pentru accesul la noua reprezentatie.

Acest spectacol nu este afectat direct de aceasta decizie, fie din cauza capacitatii sub 1000 de locuri fie din cauza datei de desfasurare, riscul conform tabelului fiind oricum moderat/redus.

Daca aveti deja bilete achizitionate si acest spectacol va suferi vreo modificare, veti fi instiintat prin sms.

Documentul oficial poate fi consultat aici: Comunicat ISU

BILETE DISPONIBILE
In acest moment nu sunt bilete disponibile.
© Copyright Ticket Technologies 2020. Toate drepturile rezervate.