Jack si vrejul de fasole teatru dubee doo mai2017

Jack si vrejul de fasole

Sambata, 20 mai 2017, de la ora 11.00, la Godot Cafe-Teatru, strada Blanari, nr, 14 (in Centrul vechi) nr. 14, actorii Teatrului Dubee Doo va invita la spectacolul de teatru pentru copii “Jack si vrejul de fasole”, adaptare dupa povestea cu acelasi titlu scrisa de Joseph Jacobs.

 

Spectacol interactiv pentru copii si nu numai - bilete Jack si vrejul de fasole la Teatrul Dubee Doo


Parintii si copiii vor avea ocazia sa treaca impreuna cu Jack, un baiat lenes, dar istet si in cele din urma curajos, printr-o serie de aventuri interesante, pline de suspans, muzica si dans.


Vom vedea cum pot schimba cursul lucrurilor niste boabe de fasole si prin ce incercari trebuie sa treaca Jack pentru a-si ajuta mama si a redeveni un baiat serios si responsabil.

Cei mici se vor bucura la finalul spectacolului de mici cadouri din partea actorilor Teatrului Dubee Doo.

Distributia: Cosmina Dobrota, Alina Dumitrelea, Alexandru Aron. Scenariul si regia: Cosmina Dobrota. Muzica: Mandela Gajol

 

Conform informarii 1544/08.03.2020 emise de Ministerul de Interne, directia pentru Situatii de Urgenta, evenimentele cu peste 1000 de participanti sunt suspendate temporar pana la data de 31.03.2020.

Evenimentele cu peste 1000 de locuri vor fi reprogramate dupa aceasta data, biletele ramand valabile pentru accesul la noua reprezentatie.

Acest spectacol nu este afectat direct de aceasta decizie, fie din cauza capacitatii sub 1000 de locuri fie din cauza datei de desfasurare, riscul conform tabelului fiind oricum moderat/redus.

Daca aveti deja bilete achizitionate si acest spectacol va suferi vreo modificare, veti fi instiintat prin sms.

Documentul oficial poate fi consultat aici: Comunicat ISU

BILETE DISPONIBILE
In acest moment nu sunt bilete disponibile.
© Copyright Ticket Technologies 2020. Toate drepturile rezervate.