Incurca lume coquette piesa de teatru

Incurca Lume

El este Emil Strambuleanu, distins avocat…Parol! familist de onoare! cu de seara dus in targ, in carti cade gand la gand cu bucurie, cu dragoste, cu temei, cu intalnire la drum de seara cu o dama de verde pe care n-a putut pentru ca s-o trateze cu refuz si iaca cum ajunge distinsul acasa taman cum se mijeste de ziua afara, unde Didina, consoarta, dama bine, cu ambit si nerv, numai ce-l asteapta sa ii iscodeasca lipsa, ca i-a cauzat nesomn si neliniste.


Asadar, cu amorul ranit si simtind tradarea, cucoana Didina incepe rafuiala cu miselul.

 

Luati parte la intamplarile amuzante ale gazdelor spectacolului - bilete la Incurca Lume, Teatrul Coquette

 

In odaie apare pe nesimtite si un asa-zis amic, amicul Bungrazescu, pare-se cunostinta veche, ce consimte la onoarea de familist a conului Strambuleanu; ba chiar soseste neanuntata si consoarta amicului, o juna vaporoasa, chiar dama de verde de care s-a amorezat infamul. Vine negresit si cumnatul, fratele Didinii, ca o stie simtitoare si pentru care sa nu cumva madama sa isi piarza uzul ratiunii.

 

Jupani si jupanese, veniti luati parte la reprezentatiunea dumnealor, sa va veseliti si sa plecati urechea la ofurile si grozaviile cinstitelor gazde!

 

Text adaptat dupa piesa cu acelasi nume, de A de. Herz.

Distributia: Ovidiu Usvat, Tinca Tugulea, Alecsandra Timofte, Cristi Dionisie, Razvan Timigeriu

Regia: Catalin Bugean

Acces general.

Conform informarii 1544/08.03.2020 emise de Ministerul de Interne, directia pentru Situatii de Urgenta, evenimentele cu peste 1000 de participanti sunt suspendate temporar pana la data de 31.03.2020.

Evenimentele cu peste 1000 de locuri vor fi reprogramate dupa aceasta data, biletele ramand valabile pentru accesul la noua reprezentatie.

Acest spectacol nu este afectat direct de aceasta decizie, fie din cauza capacitatii sub 1000 de locuri fie din cauza datei de desfasurare, riscul conform tabelului fiind oricum moderat/redus.

Daca aveti deja bilete achizitionate si acest spectacol va suferi vreo modificare, veti fi instiintat prin sms.

Documentul oficial poate fi consultat aici: Comunicat ISU

BILETE DISPONIBILE
In acest moment nu sunt bilete disponibile.
© Copyright Ticket Technologies 2020. Toate drepturile rezervate.