Afis petrica stoian

In Memoriam PETRICA MATU STOIAN

Spectacol Extraordinar In Memoriam PETRICA MATU STOIAN – “TOATE CU DRAG LE-AM FACUT”

 

CONCERT LIVE, vineri, 18 NOIEMBRIE 2022, ora 19.00, la Sala Palatului

 

Cinstim memoria marelui artist Petrică Mîțu Stoian, unul dintre cei mai iubiti si apreciati artisti de muzică populară, printr-un spectacol IN MEMORIAM intitulat TOATE CU DRAG LE-AM FĂCUT la Sala Palatului, in data de 18 noiembrie, ora 19.00, la un an de la trecerea sa în eternitate.

 

Este un spectacol despre nemurire pentru că Petrica Matu Stoian va rămâne mereu în amintirea celor care l-au iubit și cărora li s-a dedicat, prin cântec.

 

Am nevoie de cineva care să mă iubească şi, mai ales, de cineva pe care să-l iubesc. Acel „cineva” este publicul. Aceasta este starea mea pe scenă. Aceasta este marea problemă a fericirii mele, să lupt pentru a fi iubit de public.Aceste clipe de linişte şi de nelinişte sufletească îmi dublează apoi bucuria, o bucurie adevărată, fiindcă vine în urma multor ani de muncă şi de aşteptări.”  Asa spunea Petrică.

 

De-a lungul unei cariere închinate scenei, Petrică Mîțu Stoian a încântat cu timbrul său special generații de români, care îi păstreaza vie memoria.

 

A împărțit scena cu nume importante ale muzicii populare, prieteni și colegi de suflet ce vor fi prezenți pe scena Sălii Palatului pentru a aduce un omagiu memoriei celui ce a plecat fulgerător dintre noi anul trecut.

 

Marele om al folclorului românesc va rămâne printre noi, inimile spectatorilor vor bate la unison pe piesele sale, artiștii invitați în spectacol vor rememora amintiri dragi petrecute alături de el și vor aduce prin cântece și momentele pregătite recunoștința și prețuirea lor pentru tot ce a însemnat Petrică Mîțu Stoian.

 

Va fi un spectacol despre nemurire pentru că Petrică Mîțu Stoian va rămâne mereu în amintirea celor ce i-au iubit cântecele.

 

Va fi un spectacol unic cu cei mai apropiați colegi și prieteni, cu nume mari ale folclorului românesc - Steliana Sima, Niculina Stoican, Constantin Enceanu, Mariana Ionescu Căpitănescu, Mioara Velicu, Valentin Sanfira, Maria Loga, Emilia Ghinescu, Gelu Voicu, Elisabeta Turcu, Vasilica Tătaru, Ilie Caraș, Marina Roșu, Marcela Fota, Monica Angels, iar surpriza va fi reprezentată de momentul emoționant pregătit de fiul de suflet al artistului Petrică Mîțu Stoian, Alin Gabriel Matei.

 

Artiștii vor fi acompaniați de Orchestra Ansamblului Profesionist Maria Tănase condusă de Prof. Nicolae Drăghia

 

Prezentator al acestui spectacol omagiu este Octavian Ursulescu iar regia este semnată de Cosmin Man.

 

Realizator este Stoian Anghel, omul care stă în spatele celor mai de succes concerte și spectacole din Romania si care de-a lungul timpului a organizat zeci de evenimente avându-l ca  protagonist pe marele Petrică Mîțu Stoian.

BILETE DISPONIBILE
Vineri, 18 Noiembrie 2022, ora 19:00Sala Palatului, str. Ion Campineanu, Nr.28, Sector 1, BucurestiSELECTIE LOCURI
© Copyright Ticket Technologies 2022. Toate drepturile rezervate.