Scorpia afis

Imblanzirea scorpiei #My Kate

Scenariu de Radu Aldulescu după William Shakespeare


Kate și Petrucchio – războiul sexelor – o comedie cu final multașteptat!

Vă așteptăm la spectacolul războiului sexelor marca Shakespeare, pe 19 ianuarie, la 19.00, la Teatrul Coquette!

O îmblânzire a scorpiei pentru 2023, o mare poveste de dragoste care unește lumea lui Shakespeare cu lumea noastră de azi

Dragostea a fost și este pentru cei puternici și curajoși, iar aici avem caractere puternice, insolite și extrem de empatice.

Dorința de a iubi și de a fi iubit există în fiecare dintre noi, iar felul în care spectacolul Îmblânzirea scorpiei #MyKate ne-o induce este unic.

Minunata Kate, afurisita Kate, cu toate că e atrasă de Petrucchio, și-a închis porțile sufletului, nu mai crede că i se poate întâmpla acea iubire absolută, puternică și regeneratoare, după care tânjim cu toții. „N-ai făcut nici drumul jumătate ca că-mi pătrunzi în suflet”, îi spune ea. Dar Petrucchio intuiește rănile și frustrările care au făcut-o pe Katarina să-și pună platoșele durității și să-și cultive agresivitatea împotriva bărbaților. Etapele „îmblânzirii” vor genera momente extraordinare ce vor culmina cu marea cădere a măștilor Katarinei și cu izbucnirea iubirii în forma ei ideală, de izvor al vieții. O sărbătoare shakespeariană, pentru noi toți.

 

Echipa spectacolului Îmblânzirea scorpiei #MyKate

Scenariul: Radu Aldulescu
Petrucchio: Mihai Nițu
Katarina: Patricia Ionescu
Regia artistică și ilustrația muzicală: Alina Hiristea
Video edit și mapping: Iulia Pană

BILETE DISPONIBILE
In acest moment nu sunt bilete disponibile.
© Copyright Ticket Technologies 2023. Toate drepturile rezervate.