Primul concert de craciun horia brenciu

Horia Brenciu - Primul Concert de Craciun

Anul acesta la Sala Palatului se naste o traditie – Primul Concert de Craciun cu Horia Brenciu.


Horia Brenciu este unul dintre artistii care cucereste instant cu energia pe care o emana atunci cand se urca pe scena, iar pentru finalul acestui an le pregateste fanilor o surpriza de neuitat: un prim concert de Craciun sustinut la Sala Palatului.


Horia Brenciu va sustine cele 3 concerte de Craciun pe 8, 9 si 10 Decembrie la Sala Palatului, urmand a fi acompaniat pe scena de zeci de artisti si colegi de breasla, ce isi reunesc fortele si talentele pentru a oferi publicului un concert demn de o sarbatoare.


Ultimele 3 albume lansate de Horia Brenciu au inregistrat un adevarat succes in vanzari, iar concertele din Bucuresti si cele din tara au fost SOLD OUT de fiecare data, de aceea artistul a luat decizia de a organiza un show special pentru fanii sai in Ajun de Craciun:


“Iarna asta, cuvantul de ordine va fi SARBATOARE! Sarbatoare, sarbatoare, sarbatoare! Anul asta, in decembrie, vreau sa petreceti primul Craciun cu mine!”O premiera nationala in prag de sarbatori - bilete la Horia Brenciu: Primul Concert de Craciun


Pe 8, 9 si 10 Decembrie, la Sala Palatului din Bucuresti

Anul acesta, in premiera, toate piesele magice de Craciun vor purta semnatura Horia Brenciu!


Artistul, cunoscut pentru cariera sa in televiziune in showuri precum Robingo, Tip Top Minitop sau serialul “Om sarac, om bogat”, si-a concentrat in ultimii ani munca in domeniul muzicii, devenind alaturi de orchestra sa HB Orchestra, unul dintre cei mai respectati si iubiti showmen din Romania.


An de an, Horia Brenciu a sustinut concerte la Sala Palatului si de fiecare data a reusit sa aduca ceva nou in peisaj, motiv pentru care fanii revin intotdeauna pentru a vedea ce idee nastrusnica a mai avut Brenciu anul acesta.
Dupa cum declara chiar artistul, anul acesta la concertul de Craciun veti avea ocazia sa ascultati piese precum “Noapte de Craciun” sau “Seara de Craciun”, dar si frumoasele noastre colinde traditionale. “Si ca tabloul sa fie complet, “Jingle bells”, “It’s the most wonderful time of the year” sau “Let it snow, let it snow” trebuie sa fie si ele prinse in playlist. Pe toate le veti auzi intr-un show unic, cu cadouri si suprize, pe care numai Mos Craciun vi le poate darui!”


Pentru prima data de Craciun, la Sala Palatului, Horia Brenciu declara ca “veti avea parte de cea mai tare promotie artistica a tuturor timpurilor: 2 spectacole intr-unul singur!”

In cazul de fata, promotia nu inseamna reducere, ci din contra, dublarea tuturor normelor muzicale de sarbatori! Suna putin misterios, dar numai cei care-si vor lua bilet vor intelege sensul cuvintelor de mai sus.

Biletele la concertul Horia Brenciu de Craciun sunt disponibile prin BLT – distribuitor autorizat, in format fizic sau electronic.

“Tot ce v-ati dorit sa auziti de Craciun veti putea savura intr-o singura seara! V-astept la primul Craciun alaturi de mine, pe 8, 9 si 10 decembrie, la Sala Palatului!”, a incheiat artistul.


 Atat in calitate de solist, cat si in postura de om de televiziune, Horia Brenciu este un artist dedicat si desavarsit, ce reuseste sa cucereasca publicul de fiecare data cu farmecul sau inegalabil. Alaturi de HB Orchestra, trupa sa fondata in anul 2002, Horia Brenciu a sustinut nenumarate evenimente private si concerte, fiind unul dintre cei mai buni entertaineri din Romania.


In 2017, cu ocazia Craciunului, Horia Brenciu va asteapta cu un show emotionant, demn de o sarbatoare ce trebuie celebrata in familie si alaturi de oameni dragi. Artistul si echipa sa au inceput din timp pregatirile pentru concertul de Craciun de la Sala Palatului, prin care si-au propus sa cucereasca inca o data publicul ce decide sa le fie alaturi in aceste seri cu iz de sarbatoare.

BILETE DISPONIBILE
In acest moment nu sunt bilete disponibile.
© Copyright Ticket Technologies 2018. Toate drepturile rezervate.